Glade jenter etter seier over Freidig

Tre seire for J14

Jenter 14 år

Vi har allerede rukket å spille tre kamper etter sommerferien, der alle tre kampene har endt med forholdsvis klare seire. Vi har scora hele 31 mål på tre kamper og kun sluppet inn 4 mål. Det viser at vi har vært effektive og dyktige fremover på banen, men også godt forsvarsspill og dyktig keeper arbeid. Beklageligvis blir referatene noe preget av mange mål og lite referat ellers fra kampene.

14. august: Rindal – Skaun  13 – 0

Vi spiller en god kamp og scorer 13 mål. Vi har mange målscorere i denne kampen: Oddrun 5, Gine 4, Ann Marie 2, Maren H. 1 og Eirin 1.

24. august:  Freidig – Rindal IL  3 - 6

Vi spiller kampen på en liten og hard kunstgressbane og dette preger kampen veldig. Vi starter med å produsere flere fine angrep, som vi ikke klare å score på. Vi presser på og har ballen i store deler av omgangen uten å score. Typisk er det da Freidig som scorer 2 ganger i det 15. og 30. minuttet.

Vi bestemmer oss for å ta oss sammen. På denne banen er det vanskelig å spille fin fotball. Vi må være smartere, spille enklere og ikke minst skyte. Det lykkes vi med.  Like etter scorer Oddrun og vi reduserer til 2-1. Før vi går til pause har Gine satt 2 langskudd i mål og vi går til pause med en knapp ledelse 2-3.

Etter pausen forsetter vi å kjøre kampen og Gine scorer ytterligere 1 mål før Freidig reduserer. Vi scorer to mål til ved Oddrun og Henny slik at sluttresultatet blir seier 3-6. En god kamp av oss.

27. august Rindal – Nidelv  12 - 1

Mye skader i laget og en del småskader underveis i kampen fører til litt for mange omrokkeringer på laget i dag. Allikevel gjør flere spillere en god kamp og har en av sine beste dager. Ann Marie har i dag en god dag og scorer to nydelige mål etter fine innlegg fra venstre. Selv om dette ikke var vår beste kamp, scorer vi mange mål etter glimrende angrep. Flere av målene kommer etter innlegg fra siden, og minst ett var på corner. Veldig artig å se på. I dag hadde vi følgende mål scorere: Oddrun 5, Gine 4, Ann Marie 2 og Elin 1. Vi spiller: 2 – 3 – 3 formasjon noe vi har lykkes godt med i de siste kampene, etter at vi startet sesongen med tre i forsvar.

Følgende spillere har vært med: Nelly Skjølsvold, Maren Halgunset, Gine Fugelsøy, Eline Romundstad, Henny Haugland Gåsvand, Elin Evjen, Eirin Mogset, Oddrun Berdal, Ann Marie Langø, Mali Trønsdal Bævre og Marina Reitan.