Tapte mot serieleder Orkla 2

Herrer senior

Det ble som ventet en tøff kamp for herrelaget lørdag, når serieleder Orkla 2 kom på besøk på Rinnvollen. Kampen i vår endte med seier 3-1 til Orkla.

I dagens kamp roter Rindal det til for seg helt fra starten. Vi gir fra oss ballen rett etter avspark og får med nød og neppe taklet ballen til corner. Corneren utnytter Orkla godt og går opp til 1-0 før det er spilt ett minutt. Det er gjestene som kjører kampen på Rinnvollen, og etter 14 minutter får de frispark ikke langt unna cornerflagget. Ballen ender til en umarkert Orkla-spiller og dermed står det 2-0.

DSCF3591

Ti minutter senere kommer gjestene nok en gang igjennom og setter inn 3-0. Og det blir ikke bedre når Orkla får straffespark etter 31 minutter. Straffen settes sikkert til 4-0. Det siste kvarteret av omgangen jevner det seg noe ut, og Ola burde redusert når han er igjennom alene med keeper, men det vil seg ikke. 0-4 til pause.

Også i andre omgang er gjestene fra Orkdal klart best, men vi kjemper såpass hardt at heller ikke de får til alt for mye, og omgangen ender uten flere scoringer. Vi må se oss slått av et mye bedre lag i dag. Det er bare å gratulere Orkla 2 med plass i 5. divisjon neste år!