Tap mot Søya i treningskamp

A-laget spilte tirsdag kveld sin første treningskamp for sesongen. Kampen gikk mot Søya på Syltøran kunstgress. Etter en målløs 1. omgang, var det Søya som trakk det lengste strået i andre omgang. 12 minutter ut i omgangen får de en corner, som etter litt rot foran mål, havner i nettmaskene. Søya går opp til 2-0 halvtimen ut i omgangen etter at de plukker ned et utspill, får komme enkelt igjennom og plasserer ballen sikkert i buret.

Til tross for tap 2-0 kan vi ta med oss mye positivt fra denne kampen. Søya var en god motstander, som slett ikke gjorde det enkelt for oss. Vi viser også til tider gode tendenser, og lager flere store sjanser, som burde vært omsatt i scoringer. Likevel er det ingen tvil om at vi har mye å jobbe med fram mot seriestart om en måneds tid. Søya var klart best, og presser oss til å gjøre mange enkle feil, og dermed vinner de fullt fortjent.