senior11052007004

Tap mot seriefavoritten

Herrelaget spilte fredag borte mot seriefavoritt Heimdal. Der møtte vi et klart bedre lag, og tapte til slutt fortjent 6-1.
Heimdal presset oss langt bakpå helt fra start, og etter 13 minutter får de sitt første mål for dagen. Tjuefem minutter ut i omgang øker hjemmelaget til 2-0.
To minutter senere får Rindal frispark på ca 25 meter. I feltet får Robert Jonli stå helt umarkert og header ballen sikkert forbi keeperen, til 2-1.
Minuttet før pause, øker Heimdal til 3-1, som da står seg til pause.

Det går bare 10 minutter av andre omgang, når vi lager et unødvendig straffespark. Det gir hjemmelaget 4-1, selv om Bjørnar er på ballen.
De lager også 5-1 bare fire minutter senere, før de fastsetter resultatet til 6-1 etter 42 spilte minutter.

Vi møter et godt lag i dag, som nok er noen hakk over oss enda. Det er nok ikke mange lag som tar poeng mot dem på kunstgresset, hvor de nå har tre strake hjemmeseire.
Selv om vi har noen målsjanser, er det Heimdal som styrer denne kampen akkurat som de vil fra start til slutt.
Det var vel heller ingen som hadde trodd på poeng i dag, og det er heller ikke mot topplagene på bortebane at det er viktigst at vi tar poeng!