Surt tap mot Rennebu

Rennebu var gjester i 4. divisjonsoppgjøret på Skogsletta i dag. Dette var en meget viktig kamp for begge lag, i og med at begge lå på 9 poeng før kampen. Seier her ville gi en liten luke til bunnstriden.
senior11082007004
senior11082007005
senior11082007006
senior11082007007
Brynjar lo scoret dagens første mål for hjemmelaget. (Forøvrig hans andre scoring denne uka, ett for b-laget og ett for a-laget)
Brynjar Lo scoret dagens første mål for hjemmelaget. (Forøvrig hans andre scoring denne uka, ett for b-laget og ett for a-laget)
senior11082007009
senior11082007001
Keeper Sivert Steigedal med opp i angrep, og header inn 2-2 målet til Rindal FK på corner, på overtid.
Det ble en jevnspilt kamp i finværet, men det var Rennebu som kunne gå opp i ledelsen etter 18 spilte minutter. Det så ut til å stå seg til pause, men Rindal fikk frispark like før pause. Frisparket headet Brynjar Lo inn til 1-1.

Også etter pause var det en jevnspilt kamp. Ti minutter før full tid, fikk gjestene sitt andre mål for dagen. Det så lenge ut til at Rennebu skulle klare å hale i land en 2-1 seier, men på overtid får Rindal corner og sender alle mann i angrep. Keeper Sivert Steigedal er høyest i feltet og header inn utligningen 2-2 for Rindal.
Da er det utrolig surt når gjestene scorer seiersmålet tre minutter på overtid, etter et frispark.

Dermed går alle tre poengene til Rennebu i denne kampen, som altså ender 2-3. En jevnspilt kamp, hvor begge lagene har flere store sjanser som de bør omsette i mål.
Vi får bare satse på tre poeng i neste kamp, som er borte mot KIL/Hemne 2 neste mandag.

Laget i dag:
Sivert Steigedal - Morten Jonli, Bjart Rindal, Anders Møkkelgård, Ronny Møkkelgård -
Jo Bjørnar Fiske, Vidar Grøset, Lars Ole Heggem, Vegard Karlstrøm, Åsmund Myklegard -
Alf Ole Elshaug.
Benyttede innbyttere: Brynjar Lo, Stig Fiske Strand, Harald K. Røen.

Kampfakta:

18 min 0 - 1
45 min 1 - 1 Brynjar Lo
80 min 1 - 2
90 min 2 - 2 Sivert Steigedal