Stortap for a-laget

Rindal FK var mandag kveld på Orkanger, hvor Orkla 2 var motstander.

Kampen ble jevnspilt, med et lite spillemessig overtak til Rindal i vannsølene på kunstgressbanen. Likevel lar vi hjemmelaget få det første målet etter 22 minutter. Og når Orkla får øke til både 2-0 og 3-0 like før pause, er kampen i realiteten avgjort.

Slett ikke fortjent med hele 3-0 etter spill og sjanser, men hjemmelager klarer noe vi ikke får til; å omsette sjansene i mål

Rindal presser på for en tidlig redusering, men ikke før det har gått 27 minutter av andre omgang blir det mål. Rindal får tildelt en noe billig straffe, som Yngve Bakken setter sikkert i mål til 3-1. Dette kunne vært nok til at det igjen ble kamp, men bare tre minutter senere er det i stedet Orkla som øker til 4-1 og kampen er punktert.

Det siste kvarteret presser vi høyt, noe som gir hjemmelaget store rom og de scorer både 5-1 og 6-1, før de avslutter med straffespark og dermed 7-1.

Egentlig ingen dårlig kamp av Rindal, hvor vi både spiller jevnt med hjemmelaget i store deler av kampen, og også skaper flere store sjanser. Likevel er det kun på straffe vi scorer i dag. Med dagens tap, ser det ikke bra ut med tanke på tabellposisjonen, men ennå er det 5 kamper å gjøre det på.

Neste kamp er lørdag mot Sokna på Skogsletta kl. 14.00. Sokna er nok et av de lagene vi bør ha bak oss ved sesongslutt og dette blir derfor en sekspoengskamp! Oppfordrer publikum til å møte opp!!