Glade jenter etter storseieren over Skaun

Storseier over Skaun

Jenter 14 år

Jenter 14 spilte borte mot Skaun tirsdag. Allerede etter 6 minutter leder Rindal 2-0, men Skaun kommer tilbake og utligner til 2-2. Fem minutter før pause går derimot Rindal nok en gang i føringen. 2-3 blir også pauseresultatet. Målene i første omgang ble scoret av Elin, Gine og Eline. I andre omgang er det Rindal som tar fullstendig over, og vinner til slutt 10-2.

5. min.: 0-1: Innlegg fra Ann Marie som Elin setter kontant i mål. 6. min.: 0-2: Innkast fra Søgni til Gine som løper igjennom og scorer. 13.min.: Henny slår ballen igjennom til Gine, men skuddet går utenfor. 20.min.: 1-2 Mål Skaun 25.min.: 2-2 Mål fra corner av Skaun 30.min.: 2-3: Eline løper igjennom fra høyre og scorer ett veldig fint mål. 33.min.: Vi får corner som går i stolpen etter skudd fra Gine og Maren L. 35.min.: Eline jobber veldig bra og spiller igjennom Ida Julie, men skuddet går like utenfor. Vi går til pause med ledelse 2-3 uten å ha spilt en spesielt god første omgang, vi har mye å gå på. Det skal nevnes at vi hadde en del motvind i 1. omgangen. I 2. omgang tar vi fullstendig over kampen, litt på grunn av vinden, men kanskje også på grunn av noen endringer på laget. Vi endret fra 3-3-2 til 3-2-3. 5. min.: 2-4: Fint innlegg fra Gine til Elin som setter ballen kontant i mål. 15.min.: 2-5: Gine scorer på langskudd. 17.min.: 2-6: Gine scorer sitt 3. mål for dagen på frispark. 25.min.: Henny dribler seg igjennom, men ballen vil ikke i mål. 26.min.: 2-7: Ann Marie kommer igjennom fra venstre side og scorer. 28.min.: 2-8: Elin scorer sitt 3. mål for dagen. 33.min.: Eirin tar ett frispark fra ca. 16 meter som går i muren. Returen setter Henny i stolpen. 34.min.: 2-9: Corner fra Ann Marie som Søgni tar på direkten og skyter nydelig i mål. 35.min.: 2-10: Maren L. scorer sikkert på en retur. 35.min.: Nelly gjør en super redning. En skikkelig lagseier, med mange gode prestasjoner og hele seks på scoringslisten. Spesielt i 2. omgang var vi gode. Følgende spillere var med i dag: Nelly, Maren H., Oddrun, Eirin, Søgni, Gine, Henny, Elin, Ann Marie, Eline, Maren L. og Ida Julie.