Lagbilde 25.05.2013

Storseier borte mot Lensvik/Glimt

Herrer senior

Lørdag tok a-laget turen til Lensvik hvor samarbeidslaget Lensvik/Glimt sto på motsatt banehalvdel. Rindal tok tak i kampen helt fra starten av. Rindal holder ballen i laget mens hjemmelaget blir løpende i mellom. Etter 13 minutter får Vegard Karlstrøm stå helt alene på 25 meter og skyter nede til venstre for keeper. Utakbart og 1-0.

Bare to minutter senere får Rindal corner, og i feltet header Jostein Landsem i mål til 2-0. Hjemmelaget går i angrep etter avspark, men Rindal vinner ballen og kjører en rask kontring. Jo T. Bævre tar med ballen på venstrekanten, legger 45 ut i feltet og der kan Jostein Landsem bredside inn 3-0 fra 5 meter. Et vakkert angrep! 3 mål på 5 minutter og kampen var i realiteten punktert. 3-0 står seg også til pause.

Dette var en meget god omgang av Rindal, hvor vi er rolige med ball, spiller enkelt og kommer til mange farlige sjanser. I andre omgang kommer hjemmelaget litt mer med i kampen, men vi har fortsatt god kontroll på kampen. 23 minutter ut i omgangen får vi frispark på 25 meter. Frisparket blir slått bak i feltet, hvor Jostein får slått ballen tilbake i feltet, og hjemmelaget setter da ballen i eget mål til 4-0.

35 minuttter er spilt når Bendik Talgø får ballen på 16 meter, vender bort en spiller og setter ballen hardt nede forbi keeper til 5-0. Bare minuttet etter er det Eirik Tørset som får ballen på omtrent samme sted, vender opp og setter inn 6-0, som også blir sluttresultatet.

En meget godt gjennomført kamp, hvor vi har full kontroll fra start til slutt. Vi scorer også et mål til når Lars Ole setter et frispark direkte i mål, men det annuleres for offside. Lensvik/Glimt får knapt nok registrert en halvsjanse i denne kampen.

Laget i dag: Anders Grytbakk - Gjermund Løfald, Lars Ole Heggem, Anders Møkkelgård, Olaf Karlstrøm - Bendik Talgø, Hallvard Næss, Vegard Karlstrøm, Jo Trønsdal Bævre - Jostein Landsem, Morten Møller.
Benyttede innbyttere: Vegard Elshaug Almås og Eirik Tørset.