Sterk seier over Orkla 2

A-laget spilte mandag kveld hjemmekamp mot Orkla 2 på en lettere humpete Skogsletta.
senior28052007000
Vidar Grøset
Morten Jonli og Nils Heggem, som begge spilte en god kamp (Bortsett fra målet da Nils)
Bjarte med en viktig klarering
STRAFFE: Her blir Bjarte felt, og Rindal FK får straffespark! (Orkla-trenerens påstand om at det var to Rindal-spillere som kolliderte blir vel her avkreftet!)
Tomålsscorer Ronny Eide
Morten Jonli i duell.
Robert Jonli
Rindal farlig frampå på en corner
3-1 målscorer Yngve Bakken
Etter en noe rotete åpning på kampen, er det Orkla som får det første målet. Et skudd fra skrått hold, som keeper Nils på uforklarlig vis roter i mål. Utover i omgangen spiller Rindal bedre og skaper flere sjanser enn gjestene.

Tre minutter før pause får Ronny Eide drømmetreff og setter ballen i mål fra ca. 40 meter (?). Keeper står noe feilplassert, men likevel et kanonmål! Dermed 1-1 til pause.

Etter pause er hjemmelaget best. 22 minutter ut i omgangen blir Bjarte holdt i feltet og dermed får Rindal straffespark. Ronny Eide setter den sikkert mellom stengene til 2-1. Halvtimen ut i omgangen punkterer Yngve Bakken kampen med 3-1. Et flott gjennomspill fra Morten, og Yngve setter den utakbart i lengste hjørnet.

Den siste halvtimen jager Orkla redusering, men med meget god jobbing lar vi ikke gjestene komme til noen farlige sjanser og sikrer seieren lett.

En skikkelig lagseier, der absolutt hele laget viste meget stor innsatsvilje. Publikum kåret Ronny Eide til dagens spiller. Vi vil også framheve Morten Jonli, som spilte en kjempekamp i dag!
Denne seieren smakte virkelig godt, og dette fører oss opp på 3. plass på tabellen. Glimrende gutter!

Laget i dag:
Nils Heggem - Morten Jonli, Bjarte Rindal, Anders Møkkelgård, Brynjar Lo -
Vidar Grøset, Robert Jonli, Lars Ole Heggem, Vegard Karlstrøm - Ronny Eide, Åsmund Myklegard.
Benyttede innbyttere: Alf Ole Elshaug, Yngve Bakken, Jo Bjørnar Fiske, Fredric Talgø.

Kampfakta:
26. min 0 - 1
42. min 1 - 1 Ronny Eide
67. min 2 - 1 Ronny Eide (Str.)
74. min 3 - 1 Yngve Bakken

Gult kort: Yngve Bakken