Sterk borteseier for herrelaget

Herrer senior 6. div

A-laget spilte lørdag sin siste kamp for sesongen borte mot serietoer KIL/Hemne 3 på Ånesøyan kunstgress. Tradisjonelt er KIL/Hemne 3 et lag vi har slitt mot i flere sesonger, så vi visste dette kom til å bli en tøff oppgave.

Men det var Rindal som tok tak i kampen fra start og vi spiller virkelig god fotball i første omgang. Kun uflaks og en heldig keeper gjør at vi ikke får uttelling foran mål. Med det overtaket vi har i denne omgangen, er det utrolig surt når KIL/Hemne går opp i ledelsen tre minutter før pause. Målet kommer på et skudd fra rundt 17 meter som  går knallhardt nede til høyre for keeper Anders Grytbakk. Dermed 1-0 til hjemmelaget til pause.

Morten Møller (arkivfoto)
Bent Vidar Holten
Toppscorer Bent Vidar Holten (arkivfoto)

Til tross for baklengsmål rett før pause, fortsetter vi å kjøre kampen også i andre omgang og det er fullt fortjent at vi utligner til 1-1 bare 8 minutter ut i omgangen. Scoringa kommer på en corner som Morten header på mål. Keeper redder, men KIL/Hemne får ikke avklart og Bent Vidar Holten får til slutt tuppet ballen inn i nettmaskene. Begge lag fortsetter å jage mål utover i omgangen, uten at noen av lagene får uttelling. 2. omgang var noe jevnere enn 1., men Rindal er nok hakket vassere også i denne omgangen.

I det 86. minutt får endelig Rindal uttelling, etter et innlegg fra Stein Gunnar på backposisjon. Morten Møller lurer rutinert på bakre og header inn seiersmålet. 1-2. Så absolutt fortjent i en kamp der Rindal var best!

Med denne seieren i dag kan vi se tilbake på en god høstsesong. Vi har 6 seire, 1 uavgjort og to tap i høst. Dessverre ble det sløst bort en del poeng i vår, og dermed havner vi til slutt på 5. plass i 6. divisjon 2013.

Bent Vidar blir med dagens nettkjenning også årets toppscorer, med sine 9 fulltreffere. Like bak fulgte Morten Møller og Vegard Karlstrøm med 7 mål hver. Vi har totalt 18 ulike målscorere i år, som totalt har scoret 50 mål (+3 selvmål av motstandere).