Gine M.K.

Snart braker det løs for Småtrolluka 2018

Tine fotballskole 2018

Årets Småtrolluke nærmer seg nå med stormskritt og her kommer  litt praktisk informasjon for Småtrolluka 2018. 
 
Grupper
Fotballgruppene til Småtrolluka 2018 vil være klare i løpet av lørdag og vil da bli lagt ut på våre hjemmesider under fanen Småtrolluka Fotballskole.  
 
Mesternes Mester
Under årets Småtrolluke vil alle deltakerne ha mulighet til å bli Mesternes Mester. Det blir én konkurranse med ulikt tema for hver dag. Å møte opp på alle konkurransene vil derfor være en fordel, hvis man har lyst til å komme til finalen. Finale i Mesternes Mester skjer under en pause i turneringa på fredag. Fra mandag-torsdag foregår konkurransene i pausen på Trollbanen kl. 12.00. 
 
Småtrolluka 63Nord 

I år vil turdagen bli gjennomføres i det flotte turstinettet som er etablert i Igljønna- og Åsaneområdet øst for Rindal sentrum. Vi deler fotballgruppene i mindre grupper på 5-6 deltagere, der alle får med seg en voksen. Enten en av våre instruktører eller foreldre som kan være med. Gruppene skal orientere seg i terrenget ved hjelp av å løse forskjellige oppgaver. Oppgavene baseres på utfordringer og spørsmål knyttet til friluftsliv og deltagerne må finne postene ved hjelp av kart og andre hjelpemiddel. Dette opplegget er i samarbeid med iTrollheimen AS.

Foreldretur til noen av Norges største furuer

I samarbeid med Saga Trollheimen Hotell arrangeres 2 foreldreturer onsdag. Første turen går til Norges største og eldste furu i gammelskogen. Kjentmann leder oss gjennom urskogen og viser oss de ærbare gamle furuene. Rast ved løa underveis. Pris 250,-kr.pr.foreldre(1-2pers). Avreise fra Saga Trollheimen Hotel kl. 14.30.

Den andre turen går til noen av det største furukjempene i landet, en «snaptur» i Trollheimen. Pris 100,-kr pr foreldre (1-2pers). Avreise fra Saga Trollheimen Hotel kl. 1900.

Påmelding innen tirsdag 10 til tlf. 97754858/48030511

Ledige plasser

Skulle det være noen flere som ønsker å være med på Småtrolluka, så er det ennå mulighet å melde seg på, det kan man gjøre på våre hjemmesider. www.smatrolluka.no

Lyst til å bidra?
For å gjennomføre Småtrolluka trenger vi mye folk. Det kan være som instruktører, turfølge, dommere og lagledere på turnering fredag mv. Søsken, foreldre, besteforeldre som har mulighet til å bidra må gjerne ta kontakt på post@smatrolluka.no
 
Bilder og film av deltagerne
Småtrolluka vil ha egne fotografer som vil ta bilder og filme aktivitet under hele uka for å legge disse ut på våre hjemmesider og våre sosiale medier. Skulle noen ikke ønske dette av forskjellige grunner. Ber vi de ta kontakt med oss på e-post rune@smatrolluka.no.
 
Dere finner mer informasjon på våre nettsider www.smatrolluka.no og vår facebookside Småtrolluka