Løypekart Tjønna 2019

Nytt skiløypenett ved Tjønna

I desember 2018 kom ny lysløype og nye traseer på plass, og etter dette kjøres løyper etter et nytt fast mønster.

Helt nytt fra 2018/19 er det at vi snur løpsretning fra tidligere og går rundt Tjønna motsols! Ja vi vet, gammel vane vond å vende, men vi har vurdert løypene nøye og kommet frem til at dette er den beste måten å utnytte de nye løypene på. Løypekartet viser hvordan det vil bli kjørt og med løyperetninger.

Blå løype er ca. 1,8 km og er i praksis den samme runden som grusastien rundt Tjønna. En veldig lett og fin runde som passer alle aldre og nivå. Rød løype er ca. 6 km og består av hele løypenettet med alt det har å by på av utfordringer, en veldig variert løype og delvis med tøffe stigninger. De som velger blå løype kan naturligvis velge å ta med utvalgte bakker underveis.

Til slutt ønsker vi alle velkommen til de nye løypene rundt Tjønna. Vi oppfordrer også alle til å benytte løypene med ski på beina, og ikke til fotturer.

Løypenett Tjønna

5. desember 2018 Les mer...
2013-02-13 14

Støtt løypekjøring med VIPPS

Hvert år bruker Rindal IL store ressurser på å legge forholdene til rette med oppkjørte skiløyper for våre aktive og ikke minst; for allmennheten. Det kjøres løyper med tråkkemaskin og skuter nesten daglig, vi betaler for den flittig brukte tjenesten løyper.net og både sommer og vinter drifter og legger vi til rette for alle i lysløypene og trimstiene rundt Tjønna.

Vi håper du setter pris på dette tilbudet og er villig til å gi et lite bidrag for å støtte løypekjøringen. Dette kan nå gjøres enkelt med VIPPS, enten pr. gang eller for hele sesongen:

20. april 2018 Les mer...
loypernet

Løyper.net

Skiavdelinga i Rindal IL kjører løyper til bruk for alle i løypene ved Igltjønna og oppover "Åsanj" ved Rindal sentrum og i Furuhaugmarka. Det kjøres også løyper av velforeninger/grunneierlag i andre deler av bygda.

Alle som kjører med tråkkemaskin (samt skuter ved sentrum) benytter nå GPS fra tjenesten Løyper.net for å spore kjøring langs forhåndsdefinerte traseer; alle de nevnte i idrettslagets regi, samt Tørsetmarka, Helgetunmarka og Garbergfjellet.

Link til tjenesten: løyper.net

2. januar 2018 Les mer...

Skiløypenett

Her er oversikt over skiløypenett og løypebeskrivelser. NB! Mangler løypebeskrivelse for Garbergfjellet og Helgetunmarka, men dette skal bli ordnet i nærmeste framtid. 
Skiløyper 2010.pdf 
Skiløype Grønlifeltet Skogsletta.doc 
Skiløype Langlimarka Sandåbrua - Litjbøludalen.doc 
Skiløype Tørsetmarka.doc
Skiløype Åsan.doc

2. juni 2010 Les mer...