Pause mot Orkla 3

Seier på en dårlig dag

Herrer senior 6. div

Herrelaget tok lørdag turen til Fannrem hvor hjemmelaget Orkla 3 var vertsskap. Rindal var store favoritter før kampen, og tok føringen helt fra start. Men til tross for at Rindal var det førende laget, skulle det ta hele 22 minutter før kampens første scoring kom. Den kom på et langt utspill fra Anders Grytbakk, ballen spretter forbi alt og alle og Vegard Karlstrøm kan enkelt tuppe den forbi Orkla-keeperen.

Seks minutter senere vinner Rindal ballen høyt i banen, og Gjermund Løfald blir spilt fri alene med keeper og dermed står det 2-0 til Rindal, noe som også ble pauseresultatet. Bare fire minutter etter pause får hjemmelaget tildelt straffe, som de setter inn til 1-2. Helt unødvendig å slippe Orkla inn i kampen igjen, og ikke lenge etterpå får Orkla en gratissjanse, men heldig vis for oss klarte de ikke å putte den i mål. I det 54. spilleminutt trer Vegard ballen igjennom til Morten Møller, som hardt presset, får avsluttet over keeper og i mål, til 1-3. Og ti minutter senere er det Jo Trønsdal Bævre som får stå helt alene på hjørnet av 16-meteren. Han dunker sikkert ballen i mål bak kepperen til 1-4. I det 83. minutt får Orkla frispark på 25 meter. Inne i feltet får hjemmelaget stusset ballen forbi Anders, til redusering 2-4. Etter en skade i 2. omgang, ble det lagt til hele 5 minutter og det skulle vise seg å bli fem innholdsrike minutter. Først ut er Rindal og Jo Trønsdal Bævre. Han får kranglet ballen med seg forbi fire-fem forsvarere og setter inn 2-5. Like etterpå får Orkla sin andre straffe for dagen, og setter inn 3-5, selv om Anders er på ballen. Rindal klarer å pynte på resultatet i siste spilleminutt når Gjermund får ballen ute på høyrekanten og slår et presist innlegg til Jostein Landsem som fastsetter resultatet til 3-6. Til tross for seier og seks scoringer er ikke dette en kamp vi kan være fornøyd med. Orkla 3 er et svakt lag, som vi bør slå mere. Vi faller ned på deres nivå. Det må en stor nivåheving til før neste kamp, som er borte mot Orkanger 2 allerede onsdag. Laget i dag: Anders Grytbakk - Harald K. Røen, Lars Ole Heggem, Anders Møkkelgård, Jonas N. Tørset - Vegard Karlstrøm, Hallvard Næss, Vidar Grøset - Jo T. Bævre, Morten Møller, Gjermund Løfald. Benyttede innbyttere: Bent Vidar Holten, Jostein Landsem, Jarl Oskar Mykkelgård, Olav Nergård Tørset.