Senior07092012001_cropped_1119x610

Seier over Meldal 2

Herrer senior

Lørdag 7. september var det duket for lokaloppgjør på Rinnvollen, når Meldal 2 var på besøk.

Som vanlig i slike lokaloppgjør var det høy tenning og maks innsats fra begge lag. Rindal tok tidlig tak i kampen, og etter 20 minutter går Rindal opp i ledelsen. Scoringen er det Hallvard Næss som sørger for, etter et skudd fra hjørnet på 16 meter. Et ikke alt for hardt skudd, men keeper blir forstyrret av at Anders hopper over ballen, som dermed triller inn ved bakerste stolpe.
Etter at 33 minutter er spilt kontrer Rindal, og Jo får med seg ballen ned på dørlinja og legger fint ut til Morten Møller som stupheader ballen i nettet til 2-0, som også står seg til pause.

Rindal med full kontroll i første omgang, men etter pause ser det ut til at Meldal også vil være med i kampen. Bare 5 minutter ut i omgangen får gjestene tildelt straffespark, som de setter inn til 2-1. Og når Meldal blir tildelt nok et straffespark bare ti minutter ut i omgangen ser det farlig ut. Men en glimrende redning av keeper Anders Grytbakk, gjør at Rindal fortsatt er i føringen.

Rindal punkterer egentlig kampen bare to minutter senere. Ballen blir spilt i bakrom på Meldals forsvar og en lynrask Ola Holte Helgetun snapper ballen rett foran Meldals keeper, og setter inn 3-1. En meget viktig scoring i en periode der Meldal var på full fart inn i kampen. Etter scoringen tar Rindal mer over igjen, og kontrollerer inn til seier 3-1.

Dette var nok en god kamp fra Rindals side. God kjemping av alle, og vi spiller mye ball med påfølgende flotte angrep! Vi holder på å rote det til for oss selv tidlig i andre omgang, men kommer fint tilbake og drar i land en viktig seier. Jonas N. Tørset er nok dagens spiller, som rydder mesterlig opp i forsvaret gjennom hele kampen. Anders strafferedning er også av god karakter og meget viktig for kampen.