Jonas N. Tørset og Aksel Norli

Seier over Mausund på Rinnvollen

Herrer senior 6. div

Rindal tok i mot Mausund til kamp på Rinnvollen i dag. Mausund to poeng foran Rindal før kampen, så det var ventet en jevn batalje. Men Rindal tok tidlig tak i kampen, og i første omgang var det Rindal som hadde spillet og sjansene. Likevel skulle det ta hele 38 minutter før det ble scoring. Da var det Rindal som kom hurtig framover, og ballen havnet til slutt hos Bent Vidar Holten som satte den sikkert forbi keeper til 1-0. Mausund var farlig frampå ved et par anledninger, men 1-0 sto seg til pause. Fullt fortjent.

I andre omgang er gjestene mer med og det er en jevnere omgang. Rindal slurver mye og gir Mausund noen unødvendige sjanser. Likevel har vi ganske god kontroll på kampen. Rindal har også flere store sjanser som nok burde endt i scoring.

Etter 41 minutters spill er Rindal uheldig med en klarering som ender hos Mausund, som setter ballen over Anders og i mål fra 30 meter. Alt for enkelt selvfølgelig, og langt fra fortjent. Dermed så det ut til at det vi heller ikke denne gangen fikk alle poengene. Men tre minutter senere får Rindal frispark midt på banehalvdelen. Lars Ole legger den på hodet til Morten, som stusser den videre til Harald Røen. Harald får vendt bort forsvarsspilleren og klinker den i nettaket til 2-1.

Noen spente sluttminutter senere kan Rindal juble for seier! Mausund var ikke noe stort lag (i alle fall ikke spillemessig), så dette var en kamp vi burde avgjort langt tidligere. Gressmatta på Rinnvollen får ta noe av skyllen for alle pasningsfeilene og ballmissene, men mye ligger også i mangel på konsentrasjon. Her må vi sjerpe oss mot bedre motstand.

Med dagens trepoenger gikk Rindal forbi Mausund og opp på 6. plass. Nå venter to bortekamper, først mot serieleder Orkla 2 og etterpå tabelljumbo Sandstad.