Seier over Halsa / Valsøyfjord

I går møtte seniorlaget i fotball Halsa/Valsøyfjord til treningskamp på kunstgraset i Amfi Park. Det ble en jevn 1. omgang hvor ingen av lagene skapte så mange sjanser før i det 26. minutt. Da kontrer Rindal inn 1-0. Jarl Oskar kommer seg igjennom og legger tilbake til Jo som fra 16-meter setter ballen i mål på ett flott skudd.

Lagbilde Rindal IL herrer
Lagbilde (foto: Trollheimsporten.no)

2. omgang starter med ett lite overtak til Halsa/Valsøyfjord og i det 60. minutt blir spissen deres felt innenfor 16-meteren og det blir helt korrekt blåst straffe, som de setter sikkert i måltil 1-1. I det 67.minutt kontrer vi inn nok ett mål når Vegard kommer seg igjennom og legger inn til Gjermund som skårer fra kort hold, 2-1 til oss. Og bare 2 minutt senere skårer Gjermund igjen når han er på rett plass etter en retur fra keeper på ett skudd fra Olaf. 3-1. Resten av omgangen har vi god kontroll og dermed vinner vi fortjent 3-1. Vi hevet oss betraktelig på pasningskvaliteten og bevegelse med/uten ball fra kampen mot Søya. Klarer vi å få enda større fart på ballen og flere samtidige bevegelser så blir dette veldig gøy framover. Rindal stilte slik: Stian Kooyman - Harald Røen, Lars Ole Heggem, Anders Møkkelgård, Olaf Karlstrøm - Hallvard Næss, Bendik Talgø - Aksel Norli, Vegard Karlstrøm, Jo Trønsdal Bævre - Jarl Oskar Mykkelgård. Innbyttere: Jostein Landsem, Brage Storholt, Jonas Nergård Tørset, Gjermund Løfald og Anders Grytbakk.