Seier mot Meldal og serieleder Orkla

Jenter 14 år

Jenter 14-laget har spilt to bortekamper denne uka. De møtte Meldal på tirsdag og Orkla på torsdag. Se referat fra begge kampene og bilder fra kampen mot Orkla under "les mer"

Orkla pause 30
Pause i kampen
Orkla 30
Det holdt til seier, og jentene slipper jubelen løs

30. mai 2013: Orkla – Rindal 3-4

Vi møtte Orkla i toppoppgjør på Orklabanen på Orkanger, og kampen ble spennende fra første til siste sekund. Lagene fulgte hverandre hele kampen, men vi hadde et spillemessig overtak i 1. omgang, og vi gikk til pause med ledelse 1-3 etter scoringer av Eline, Gine og Maren L. 2. omgang var forholdsvis jevn, men vi holdt unna og vant fortjent 3-4. Kanskje var 1. omgangen årsbeste av oss.

Følgende spillere var med:

Nelly Sjølsvold, Maren Halgunset, Ida Julie Løset, Gine Fugelsøy (2), Søgni Mogstad Strand , Eline Romundstad (1), Henny Haugland Gåsvand, Mali Trønsdal Bævre, Elin Evjen, Maren Trønsdal Lund (1), Eirin Mogset, Oddrun Berdal og Ann Marie Langø.

28. mai 2013: Meldal – Rindal 0 - 7

Vi var alle litt skuffet over at det var satt opp en såpass liten 9-er bane på Heggøya denne dagen.  Meldal var likevel aldri noen trussel for oss i denne kampen, selv om de hadde en meget dyktig keeper.

Første omgang var ikke spesielt velspilt av oss, med en så liten bane og Meldal som stort sett bare avklarte, ble det ikke enkelt å få til spillet vårt.  Vi gikk til pause med ledelse 0-2. Første mål kom etter en fin corner fra Ann Marie som Søgni setter i mål fra bakerste stolpe. Andre målet kom etter innlegg fra venstre av Eline som Maren L. kjemper i mål.

Andre omgang fikk vi til spillet vårt bedre og produserte veldig mye bra spill. Dette var en omgang der vi greide å spille på den måten som vi ønsker og har trena på. Skikkelig gøitj å sjå. Vi scorer totalt fem mål i 2. omgang og vinner fortjent 0-7.

Maren Halgunset, Ida Julie Løset, Gine Fugelsøy (1), Søgni Mogstad Strand (1), Eline Romundstad (1), Henny Haugland Gåsvand, Mali Trønsdal Bævre (1), Elin Evjen (1), Maren Trønsdal Lund (2), Eirin Mogset, Oddrun Berdal og Ann Marie Langø.