Seier i treningskamp mot Rennebu

Rennebu var motstander på Orkanger kunstgras i snøværet i dag. Det var Rindal som hadde overtaket i første omgang, med mye godt spill. Det var derfor fullt fortjent når Anders Møkkelgård satte inn 1-0 halvtimen ut i omgangen.
senior070318001
senior070318002
senior070318003
senior070318004
Robert Jonli og Ingebrigt Meisingset
Rindal med en av sine sjanser i andre omgang.
I andre omgang åpnet Rindal med scoring allerede etter tre minutter. Da var det Åsmund Myklegard som satte ballen i mål, etter en trippelsjanse foran Rennebu-målet.
Det skulle derimot ikke gå mer enn sju minutter før Rennebu utlignet til 2-1. Etter dette kom Rennebu mer med og hadde styringa på kampen.

24 minutter ut i omgangen utlignet Rennebu til 2-2. Det var også de som hadde de største sjansene på slutten av omgangen, men de fikk ikke ballen i mål. I stedet var det Rindal som avgjorde kampen til sin fordel, etter 34 minutter. Da var det Alf Ole Elshaug som brystet ballen i mål til 3-2, som ble sluttresultatet.

En god førsteomgang hvor vi har god kontroll på et ikke alt for godt Rennebu-lag. I andre omgang sliter vi noe mer, men ror i land en seier til slutt. Så gjenstår det bare å se om det blir seier også i serieåpningen, som er nettopp mot Rennebu på Orkanger kunstgras, 28. april.