Jenter 14 år

Torsdag spilte Rindal IL jenter 14 treningskamp mot Orkla på Heggøya kunstgress. Dette var lagets andre økt på kunstgress for året og lagets første 9èr kamp. Nytt av året spilles det 9èr fotball for J14 istedet for 11èr fotball, men med de samme spillereglene som i 11èr.

Lagbilde mot Orkla 11.04.2013
Lagbilde

1. omgang var ganske jevn, men med et lite spillemessig overtak av oss. Alikevel var det Orkla som ledet 1-2 til pause. I andre omgang tok vi gradvis over kampen mer og mer og scoret to mål til, slik at sluttresultatet ble seier 3-2. Alle tre målene ble scoret på langskudd av Gine Fugelsøy. En godt gjennomført kamp av alle jentene. De som var med: Nelly, Maren H, Ann Marie, Oddrun, Maren L., Gine, Søgni, Eline, Elin, Henny og Mali.