Rindal G11 tok i mot Meldal på Trollbanen tirsdag kveld

Gutter 11 år

Godt sommervær og mye tilskuere skapte en fin ramme for kampen. Rindal G11 var skikkelig på fra første pasning, og endelig satt spillet!

Guttene førte store deler av første omgang, men et par sene mål i mot ga 3-3 til pause. Rindal tok tak igjen etter pause, og mange fine kombinasjoner ga mange sjanser – i tillegg begynner forsvarsspillet også å sitte.

Stor jubel da dommer Torstein blåste av kampen, som endte med en fortjent 5-3 seier.

Glade gutter fra venstre: Are (1 mål), Orestas, Martin (4 mål), Jøran (keeper 1.omgang), Even, Håvard, Øyvind, Mathias, Erik og Edvard (keeper 2.omgang)