Frøyas 1-0 scoring. Heading helt umarkert fra 6 meter...
senior23062007009
senior23062007010
senior23062007011
senior23062007013
Hjemmelaget starter kampen best, og som flere ganger tidligere i år, slipper vi inn mål tidlig i kampen. Det er spilt 9 minutter av kampen når Frøya går opp i ledelsen 1-0. Etter en heller laber åpning av Rindal, kommer vi mer med i kampen. Og det er ikke ufortjent når Yngve Bakken (bildet) utligner for Rindal etter 35 spilte minutter.

Dette står seg til pause. Etter hvilen er det en jevnspilt kamp, med flere store sjanser til begge lag. Mot slutten presser hjemmelaget på for å ta alle tre poengene, men et hardtkjempende Rindal-lag, og en god Sivert Steigedal i målet holder unna og berger ett poeng i denne kampen.

En sterk prestasjon mot et av topplagene i serien, som ikke har avgitt poeng på hjemmebane før i år. I dag er det 100% innsats fra alle mann og kan vi slå hvem som helst.
Sivert Steigedal var tilbake i målet i dag. Han er på utlån fra IF Skarp fram til 20. august, og vil bli en viktig forsterkning nå i sommer.

Selv om vi ikke tok med alle tre poengene, var dette godt som seier i dag!

Laget:
Sivert Steigedal - Morten Jonli, Bjarte Rindal, Lars Ole Heggem, Vegard Karlstrøm -
Vidar Grøset, Robert Jonli, Stig Strand, Alf Ole Elshaug - Yngve Bakken, Anders Møkkelgård.
Benytede innbyttere: Fredric Talgø.

Kampfakta:

9 min 1 - 0
35 min 1 - 1 Yngve Bakken

Gule kort: Yngve Bakken og Bjarte Rindal