Poengdeling mot Svorkmo

Herrer senior 6. div

Herrelaget startet sesongen med bortekamp mot Svorkmo/NOI på Orkla kunstgress i dag. Svorkmo er et lag vi har slitt litt mot i tidligere sesonger, og også i dag fikk vi hard kamp fra duellsterke Svorkmospillere. 1. omgang ble jevnspilt, uten at noen av lagene kom til de helt store sjansene. I siste spilleminutt kom derimot omgangens eneste scoring. Det startet med et frispark til Svorkmo som blir slått inn i feltet til Rindal. Rindal vinner ballen og setter hurtig i gang til Aksel Norli som tar med seg ballen til langt inn på Svorkmos banehalvdel. Han har med seg Vegard Karlstrøm og Anders Møkkelgård på hver sin kant. Anders får ballen ute på høyre og klinker ballen knallhardt i mål ved nærmeste stolpe, til 1-0.

Målscorer Anders Møkkelgård i duell
Hallvard Næss
Jonas N. Tørset og Aksel Norli
Jarl Oskar Mykkelgård i tøff duell

I andre omgang er det Rindal som har god kontroll på Svorkmo som blir mer og mer frustrert utover i omgangen. Det skjer ikke all verden i denne omgangen heller, men med fem minutter igjen på klokka kommer svorkmo på en kontring som går ut på kant og på innlegget får Svorkmo-spissen en enkel oppgave med å sette ballen i mål til 1-1. Rindal får en siste sjanse på overtid når Lars Ole Heggem slår et innlegg presist på hodet til Olaf Karlstrøm, men dessverre går headinga i tverrligger og over. Dermed ender det med poengdeling. Slett ikke dårlig det, selv om seieren var svært nærme. Rindal stilte med et ungt lag i dag, hvor hele fire guttespillere var med. Og alle fire gjør det svært godt. Anders Grytbakk står en feilfri kamp, med to matchvinnende redninger i første omgang. Aksel Norli storspiller på midtbanen, mens Jonas Nergård Tørset stopper det som er på sin høyreback. Jarl Oskar Mykkelgård gjør det også godt når han kommer inn i andre omgang. I tillegg har Rindal signert to 20-åringer fra Surnadal i vinter som nok vil bli viktige utover i sesongen. Det er Bent Vidar Holten og Hallvard Næss. Vi ønsker dem velkommen til klubben. I tillegg til de som er nevnt, skal også resten av laget ha skryt for knallhard jobbing i dag! Neste kamp er neste lørdag, borte mot Orkla 3. Det satses på seier da! Rindal stilte slik i dag: Anders Grytbakk - Jonas N. Tørset, Olaf Karlstrøm, Lars Ole Heggem, Alf Ole Elshaug - Gjermund Løfald, Aksel Norli, Hallvard Næss, Vegard Karlstrøm, Bent Vidar Holten - Anders Møkkelgård. Benyttede innbyttere: Jostein Landsem, Jarl Oskar Mykkelgård, Morten Møller, Jo Bjørnar Fiske.