Poengdeling mot Svorkmo - igjen

Herrer senior

Den utsatte kampen mot Svorkmo/NOI i 6. divisjon ble spilt på Rinnvollen tirsdag kveld. Vi vet av erfaring at kampene mot Svorkmo alltid blir tøffe og tette oppgjør, noe også vårkampen som endte 1-1 var et bevis på.

I dag begynte det derimot riktig så bra, og allerede etter 3 minutter sto det 1-0 til Rindal. Det er Ola som kommer seg helt ned på dørlinja og legger inn til Morten Møller. Han er som vanlig sikker på pannebrasken og setter inn 1-0 fra kloss hold. En pangstart på kampen.

22 minutter ut i omgangen er det Rindal som er i angrep, og Morten Møller snapper ballen fra Svorkmos høyre-back og legger hardt inn foran målet. En Svorkmo-forsvarer setter ballen i eget bur, til 2-0 for Rindal. Bare få minutter senere kommer Rindal fint rundt på høyresiden, slår inn foran mål og der får Håkon Mikkelsen en enkel jobb med å bredside ballen i mål til 3-0.

Rindal har fullstendig kontroll på gjestene den første halvtimen, og det ser ut til å gå mot en komfortabel seier. Men man bør aldri ta lett på det når Svorkmo står på motsatt banehalvdel. 39 minutter er spilt når Svorkmo er i angrep og på tur inn i feltet på høyrekanten. Svorkmo-spilleren blir dyttet over ende, og dommeren blåser straffe. Keeper Anders Grytbakk er på ballen, men klarer ikke å hindre at den går i mål til 3-1. Minuttet før pause er Svorkmo nok en gang frampå og reduserer på et noe heldig skudd fra 20 meter. Ballen stusser og får en retningsforandring som setter keeperen ut av spill.

Dermed står det 3-2 til pause.

Gjestene reduserer til 3-3 på et frispark bare ti minutter ut i andre omgang. Dermed like langt, og nå er det Svorkmo som er det førende laget. 32 minutter etter pause får Svorkmo corner. Ballen spretter frem og tilbake på 5 meter, uten at vi får avklart og til slutt havner ballen i nettet til 3-4. Rindal tar litt mer over igjen i sluttminuttene, men det ser ut til å ende med tap, helt til to minutter på overtid. Da er det Harald Røen som blir spilt igjennom alene med keeper. Harald forsøker å runde keeper, og blir felt. Straffe. Lars Ole Heggem er iskald på straffesparket og klinker ballen helt opp i krysset, til 4-4 som blir sluttresultatet.

4-4 må nok sies å være et rettferdig resultat kampen sett under ett, selv om vi bør klare å ta bedre vare på en 3-0-ledelse. Første halvtimen er meget bra, der vi ruller opp det ene angrepet etter det andre. Bare uflaks gjør at det ikke står mer enn 3-0. Utover i andre omgang er det Svorkmo som har flere store sjanser som de nok bør sette. I tillegg har Rindal også en stor sjanse alene med keeper på stillinga 3-3 som bør settes i mål.

Laget i dag: Anders Grytbakk - Jonas Nergård Tørset, Lars Ole Heggem, Anders Møkkelgård, Olaf Karlstrøm - Bendik Talgø, Hallvard Næss, Vegard Karlstrøm, Håkon Mikkelsen - Morten Møller, Ola Holte Helgetun.
Benyttede innbyttere: Jostein Landsem, Harald Røen og Vegard Elshaug Almås.