Nytt tap for a-laget

Mandag kveld spilte Rindal FK nok en gang om tre uhyre viktige poeng mot tabellnabo KIL/Hemne 2 på kunstgresset i Ånesøyan.
Det ble tidlig klart at vi møtte et lag som var litt bedre enn oss, og som ville litt mer. Hjemmelaget kunne gå til pause med en fortjent ledelse 2-0. Begge målene kom på cornere.

Etter pause kom Rindal litt mer med i kampen, og Yngve Bakken kunne redusere til 2-1 på en fin kontring etter bare 6 minutter. Dessverre får KIL/Hemne lov til å øke til 3-1, før kvarteret av andre omgang er spilt. Denne gang på frispark. Flere mål ble det ikke i denne kampen, og dermed var det hjemmelaget som kunne ta med seg alle de tre poengene som vi så gjerne skulle hatt.

Tre dødballmål i mot i dag var den avgjørende forskjellen, men det må sies at vi møtte et godt hemne-lag, som vant fullt fortjent.

Nå ligger vi aller sist på tabellen, med 9 poeng. Foran oss har vi Sokna (10 p) og KIL/Hemne 2 (12 p).
Dermed blir det uhyre viktig å stjele poeng i hver eneste kamp framover for å unngå nedrykk.