Jubel etter seieren mot Astor

Ny storseier for J14

Jenter 14 år

Jenter 14 spilte sin første "hjemmekamp" for sesongen på Heggøya kunstgras på Storås i dag. Motstander var Astor 2. Vi kommer godt i gang med kampen og scorer på langskudd allerede etter 5 minutter. Lagets andre mål kommer første etter 23 minutter, også det på langskudd. Etter mål nr. 2 kjører vi omgangen helt og scorer fire mål til før vi går til pause med 6-0 ledelse.

I andre omgang blir det ikke like mange mål for oss, men bortsett fra en kort periode i omgangen hvor Astor presser oss litt, skaper vi også denne omgangen mange store sjanser, som kanskje burde vært omsatt i mål. Nelly sto stødig og godt i mål og hadde en par gode redninger. Ellers jobbet Oddrun og Gine svært godt i denne kampen. Mange kom på scoringslisten, noe som er svært gledelig. Målene kom slik: 5.min: 1-0: Gine scorer på langskudd 23.min: 2-0: Gine scorer fra 16 meter 26.min: 3-0: Eline løper igjennom på høyre side og scorer 28.min: 4-0: Søgni scorer fra 16 meter 31.min: 5-0: Ann Marie kommer igjennom fra venstre side og scorer 33.min: 6-0: Henny løper igjennom og scorer Pauseresultatet 6-0. 12.min: 6-1: Astor reduserer til 6-1 21.min: 7-1: Ann Marie Langø løper gjennom fra venstre og scorer Vi har en god del halvskadede spillere for tida, men følgende var med i dag: Nelly Skjølsvold, Maren Halgunset, Oddrun Berdal, Ida Julie Løset, Gine Fugelsøy, Søgni Mogstad Strand, Eline Romundstad, Henny Haugland Gåsvand, Elin Evjen, Ann Marie Langø, Mali Trønsdal Bævre og Maren Lund.