Nesten mot serielederen

Lørdag var det duket for topp mot bunn når Heimdal gjestet Rinnvollen i regn og blåst.
Heimdal gikk forskriftsmessig opp i ledelsen etter fem minutters spill, på et frispark som går direkte i mål. Omgangen blir jevnspilt, og hjemmelaget får uttelling for god jobbing etter 29 minutter. Rindal får corner, som gjestene selv setter i eget mål til 1-1, som også står seg til pause.

Ni minutter er spilt av andre omgang når Heimdal går opp i ledelsen med et knallhardt skudd, til 1-2. Etter 24 minutter blir Vidar Grøset felt innenfor 16-meteren på tur igjennom, og får en korrekt straffe. Den setter Yngve Bakken utakbart i mål, og det er igjen balanse i regnskapet. Slett ikke ufortjent.

Vi sover litt etter målet, og Heimdal går rett i angrep og får satt inn 2-3. De siste 20 minuttene blir meget spennende, med store sjanser begge veier, men Heimdal holder unna og får med seg tre poeng hjem til by'n.

En meget god kamp av hjemmelaget, hvor vi er fullt på høyde med serielederen. Men det hjelper så lite når det ikke blir noen poeng ut av det. Hadde vi bare holdt samme nivå og innsats mot de lagene som ligger rundt oss på tabellen...
Publikum kåret Robert Jonli til Rindals beste i dag!