Meldal vant lokaloppgjøret

Herrer senior 6. div

Det var duket for skikkelig lokaloppgjør når Meldal 2 tok i mot Rindal til kamp i 6. divivisjon i dag.

Det var Rindal som åpnet best, og i det 6. spilleminutt fikk Rindal frispark like utenfor hjørnet på sekstenmeteren. Lars Ole Heggem legger frisaprket mot lengste, og ballen går direkte i stanga og i mål. 0-1. Men bare to minutter senere er det Meldal som er på visitt, og Meldal får straffespark, som de setter inn. 1-1 og like langt.

DSCF3268
DSCF3273
DSCF3265
DSCF3266
DSCF3267

I det nittende minutt får Rindal frispark på nesten samme sted som ved scoringa. Lars Ole legger inn nok en gang. I duell med keeper er det Anders Møkkelgård som er sterkest og får headet ballen i mål. Rindal dermed opp i ledelsen igjen.

7 minutter før pause er det Meldal som har fått corner. Ballen går ut i returrommet til en Meldal-spiller som setter den i mål. 2-2 står seg til pause.

Rindal klart best i første omgang, og viser til tider meget bra spill.

Andre omgang blir forholdsvis jevnspilt, med noen få muligheter til begge lag. Omgangen nærmer seg slutten og det ser ut til å gå mot poengdeling, men Meldal vil det annerledes. Ballen havner ute på kant hos Meldal, og fra 20 meter skrur Meldal ballen helt opp i bortre kryss. Flott scoring, dessverre feil vei. Dette var i kampens 90. spilleminutt. På overtid er det et langt oppspill fra Meldal som går inn til keeper Anders, som er uheldig og sklir i det han skal ta ballen. Meldal-spissen er på plass og snapper ballen og setter inn 4-2, som blir sluttresultatet.

Det er alltid surt og tape for nabo Meldal, og ikke minst når vi var fullt på høyde, om ikke bedre, enn dem i dag. Kampen i dag er likevel noe vi skal ta med oss videre, for vi spiller bra fotball til tider. Spesielt i første omgang. Om vi får kommet enda mer ut på kant og får ballen inn foran målet blir dette bra!