Meldal vant lokaloppgjøret

Lørdag var det klart for lokaloppgjør mellom Meldal og Rindal på Heggøya stadion på Storås. 4 grader og regn innbød ikke akkurat til den store publikumsfesten.
Rindal åpnet best og presset hjemmelaget fra starten av. Etter 22 minutter er det likevel Meldal som kan gå opp i ledelsen 1-0 på sin første sjanse i kampen. Dette resultatet står seg også til pause.

Hjemmelaget åpner best i andre omgang og allerede etter tre minutter står det 2-0. Selv om det er Rindalingene som er best i andre omgang, blir det dessverre ingen flere mål i denne kampen.

Vi hadde nok fortjent minst ett poeng i denne kampen, hvor det er vi som er det førende laget, selv om kampen er forholdsvis jevnspilt. Litt surt at hjemmelaget får score på to av sine tre sjanser i kampen, men uansett må vi sette våre sjanser! Det klarte vi ikke i dag og da er det vanskelig å ta poeng.