Meldal best i lokaloppgjøret

Rammen rundt kampen kunne ikke vært bedre, når Rindal og Meldal braket sammen til lokaloppgjør på Rinnvollen søndag. Strålende sol og oppunder 200 tilskuere.
senior10062007001
senior10062007002
senior10062007003
Bra med folk på Rinnvollen i finværet. 140 betalende, og dermed nærmere 200 totalt skulle vi tro. Ikke verst!!
senior10062007005
Rindal med en stor sjanse på frispark, men Meldal-keeper Taagvold redder mesterlig, dessverre.
senior10062007007
senior10062007008
Meldals Stian Bergsrønning var kampens store spiller med sine tre scoringer og var den store forskjellen på lagene.
senior10062007010
En av Rindals målscorere i dag, Ronny Eide.
senior10062007012
Bjarte Rindal ble kåret til dagens Rindal-spiller av publikum i dag.
senior10062007014
Meldals straffespark. Keeper Nils Heggem sjanseløs på skuddet.
Likevel ble det ingen festdag, i alle fall ikke for Rindal FK. Gjestene viste tidlig at de var et hakk bedre og halvrindalingen Stian Jonli Bergsrønning herjet med forsvaret og sørget for både 0-1 og 0-2 for Meldal før kvarteret var gått.

Etter 26 minutter øker gjestene til 0-3 og dermed var egentlig kampen kjørt. Rindal gir likevel ikke opp og Vegard Karlstrøm fyrer i vei et skudd, som Anders Møkkelgård styrer i mål til 1-3 bare to minutter senere. 1-3 står seg til pause.

Gjestene var best også i andre omgang og skaper en god del sjanser, men halvtimen ut i omgangen er det likevel hjemmelaget som får ballen mellom stengene. Det er Ronny Eide som sender ballen i en fin bue over keeperen til 2-3. Dermed var det igjen litt spenning i kampen.

Rindal jager etter utligning, men 44 minutter ut i omgangen kommer Meldal igjennom og blir felt innenfor 16. meteren og får en soleklar straffe som de setter sikkert i mål. Bare minuttet senere fastsetter Meldal resultatet til 2-5.

En fullt fortjent seier til gjestene, selv om vi bør unngå de to siste målene, som er meget billige. Vi har også flere store målsjanser, spesielt i første omgang, som vi må omsette i mål om vi skal ta poeng i en sånn kamp. Det er også litt skuffende å se at vi ikke spiller så mye ball i dag, som vi gjør på vårt beste. Det blir litt for mye en og en, og det blir litt for enkelt.

Det var ikke så stor forskjell på lagene som resultatet skulle tilsi, men Meldal hadde et par enkeltspillere som utgjorde den nødvendige forskjellen i dag.

Laget i dag:
Nils Heggem - Morten Jonli, Bjarte Rindal, Anders Møkkelgård, Ronny Møkkelgård -
Jo Bjørnar Fiske, Robert Jonli, Lars Ole Heggem, Vegard Karlstrøm - Ronny Eide, Alf Ole Elshaug.
Benyttede innbyttere: Yngve Bakken, Vidar Grøset, Brynjar Lo, Åsmund Myklegard.

Kampfakta:
8. min 0 - 1
14. min 0 - 2
26. min 0 - 3
28. min 1 - 3 Anders Møkkelgård
75. min 2 - 3 Ronny Eide