5126273_2125990

Knepent tap mot serietoeren

Herrer senior

A-laget kunne i dag endelig begynne høstsesongen, når Orkanger 2 kom på besøk på Skogsletta. Gjestene vant vårkampen 3-1 og ligger på 2. plass på tabellen. De var derfor små favoritter før kampen. Og det tok ikke mer enn to minutter før Orkanger var frempå og lagde 1-0. Rindal var også farlig frampå ved et par anledninger, men det var Orkanger som var det førende laget. Gjestene går opp i 2-0 på et hardt velplassert skudd ti minutter før pause.

Også i andre omgang er Orkanger det førende laget. Rindal prøver og prøver, men kommer ikke til de helt store sjansene. Rindal kjører på mot slutten av kampen, og bare et par minutter før full tid er det Morten Møller som får banket inn et innlegg fra fem meter, til 1-2. Dermed ble det litt spenning igjen de siste minuttene. Og Morten er veldig nærme å sette inn sitt andre for dagen med en heading som stryker utsiden på stolpen på overtid.

Men kampen ender 1-2 i Orkangers favør denne gangen. Slett ikke noen dårlig kamp av Rindal, men poeng blir det dessverre ikke denne gangen.

Laget:

Anders Grytbakk - Jonas N. Tørset, Olaf Karlstrøm, Lars Ole Heggem, Alf Ole Elshaug - Vegard Karlstrøm, Bendik Talgø, Hallvard Næss, Harald Røen - Aksel Norli, Ola Holte Helgetun.
Benyttede reserver: Jarl Oskar Mykkelgård, Erlend Romundstad, Jostein Landsem og Morten Møller.