Knepent tap borte mot Byåsen 4

Jenter 14 år

Vi møtte i dag skikkelig god motstand i Byåsen 4. Byåsen var teknisk veldig gode og hadde mange gode spillere på laget som gjorde dette til en tøff kamp for oss. Sjøl om det ble 5-3 tap hadde vi hele tiden tro på at vi kunne ta med oss poeng hjem. Vi hadde mange gode langskudd og noen 100% sjanser som ikke ville i mål, delvis pga en god Byåsen-keeper.

Kampen startet forrykende med hele seks mål i løpet av de første 12 minuttene. Vi tok ledelsen etter ett innkastet fra Søgni frem til Gine som sprang igjennom fra høyre og scoret. Vårt andre mål kom etter et langskudd, også denne gangen var det Gine som scora. Vårt tredje og siste mål for dagen kom i siste spilleminutt da Maren L. jobbet godt og vant ballen. Dette var en kamp hvor alle spillerne jobbet godt og bidrog til en god fotballkamp. Målene kom slik: 2 min: 0-1: Gine 4 min: 1-1: Byåsen 6 min: 2-1: Byåsen 7 min: 2-2: Gine 11 min: 3-2 12 min: 4-2 Pauseresultat 4-2 25 min: 5-2 35 min: 5-3 Maren L. Følgene spillere var med: Nelly Skjølsvold, Maren Halgunset, Oddrun Berdal, Ida Julie Løset, Gine Fugelsøy, Søgni Mogstad Strand, Eline Romundstad, Henny Haugland Gåsvand, Mali Trønsdal Bævre, Maren Trønsdal Lund og Eirin Mogset.