Klar seier over serietoer KIL/Hemne 3

Herrer senior

Rindal IL tok i dag i mot KIL/Hemne 3 til kamp på Skogsletta. Serietoer KIL/Hemne 3, som så sent som onsdag slo serieleder Orkla 2, var store favoritter før kampen.

Og det var gjestene som tok føringen og kom til noen halvsjanser. Men Rindal kom mer og mer med utover i omgangen og etter 25 minutter blir Aksel Norli felt inne i straffefeltet når han finter bort en forsvarsspiller og Rindal får straffe. Bent Vidar Holten (bildet) plasserer straffen sikkert i mål til 1-0.

Bent Vidar Holten
Målscorerne Aksel, Bent Vidar (2) og Vegard. (Foto: Trollheimsporten.no)

I det 32. spilleminuttet blir Vegard Karlstrøm elegant spilt gjennom og setter ballen kontrollert forbi hemne-keeperen til 2-0. Og når Aksel Norli triller ballen inn ved lengste stolpe til 3-0 minuttet før pause, er kampen i realiteten avgjort. Bent Vidar Holten kommer igjennom KIL/Hemne-forsvaret på overtid i første omgang, dribler bort keeper, og setter ballen enkelt i mål til 4-0.

Dermed kunne Rindal gå til pause med 4-0 mot et overraskende svakt KIL/Hemne-lag. Rindal på sin side spiller en meget god omgang!

I andre omgang kommer gjestene litt mer med i kampen igjen, men Rindal har full kontroll på kampen og omgangen ender uten flere scoringer. Rindal vinner fullt fortjent 4-0, og er med det oppe på 5. plass på tabellen.