Sesongavslutning

Rindal IL J14 - Aure

Jenter 14 avsluttet sesongen med seier mot Aure, 20-10! Rindalsjentene gjorde en bra førsteomgang, og leda 15-6 til pause! Litt slakkere i andre omgang, med de dro seieren i land. Flott sesongavslutning!

17. mars 2015 Les mer...

J14 Rindal - Meldal

J14 møtte Meldal i Meldalshallen i dag, og her ble det tap, 17 - 3.

26. februar 2015

J14: Rindal IL - Melhus/Gimse

J14 tapa 20-12 mot Melhus/Gimse i dag! Pauseresultatet var 12-2, så vi vann i allfall 2.omgang!

31. januar 2015

J14: Orkanger/Orkdal - Rindal IL

J14 tapa 20-8 mot Orkanger/ Orkdal i dag.

18. januar 2015

Treningstider J14 og J16

Tirsdager  17.00 – 19.00 og fredager 18.30 – 20.00

Ressurstreningen for alle våre avdelinger er onsdager 19.00 – 20.00 i Rindalshuset.

J14: Surnadal - Rindal IL 8 - 20

J14 hadde i dag tidenes beste kamp! Vann 20-8 over Surnadal! Til pause ledet vi 8-6 etter en kjempeinnsats i forsvar! I andre omgang løsnet også angrepsspillet, og flere tok ansvar! Forsvaret og keeper gjorde en topp innsats ut hele kampen, og vi fikk bare 2 mål mot oss i andre omgang! Feiret med en julebrus etter kampen!

13. desember 2014 Les mer...

J14: Rindal IL - Surnadal-Halsa 11-11

J14 hadde i dag et spennende lokaloppgjør mot Surnadal-Halsa! Resultatet ble 11-11!

16. november 2014

J14:Melhus-Gimse - Rindal IL 8-13

J14 vann 13-8 borte mot Melhus-Gimse i dag! Jentene gjorde en kjempejobb i forsvar og Guri stod supert i mål!

15. november 2014
Handballseier 0211

J14: Rindal IL - Kyrksæterøra 17-3

Seier mot Kyrksæterøra, 17-3. Kjempeinnsats av alle sammen!

2. november 2014 Les mer...
Handballseier

J 16: Rindal - Surnadal 17-10

Det ble en etterlengta seier for J14, både Surnadal og Rindal hadde en super innsats, men Rindals jenter dro i land en velfortjent seier.

1. november 2014 Les mer...

J14: Frøya 2 - Rindal IL 33-7

J14 har spilt sesongens 2. kamp i dag, og jentene gikk på et solid tap. Til slutt ble resultatet 7-33 mot et imponerende og samspilt Frøya-lag. Nå er det bare å nullstille seg, brette opp ermene og dra hjem for å trene enda mer!

25. oktober 2014 Les mer...

J14: Orkanger/Orkdal - Rindal IL 32-11

J14 spilte i kveld mot Orkanger/Orkdal. Det ble tap 32-11. Jentene spilte en bra førsteomgang, men det raknet dessverre mot slutten!