Rindal J12 - Orkanger

All ære til power-girls i jenter G12 som slo Orkanger 10-6 i dag!

14. mars 2015

J12 Rindal - Surnadal

Det ble tap for j12 med sifrene 11-10, i dagens kamp mot Surnadal. Men for en fantastisk innsats av jentenesom gjorde akkurat det de fikk beskjed om. Absolutt sesongens mest spennende og beste match!

8. mars 2015

Treningstider

Mandager 16.30 – 18.00 og torsdager 15.00 – 16.30

Ressurstreningen for alle våre avdelinger er onsdager 19.00 – 20.00 i Rindalshuset-

J12 på Aure-tur

J12 har vært i Aure i dag. Resultatet ble ett tap og sesongens første seier!

1. februar 2015 Les mer...

J12: Rindal IL - Lensvik

Rindal – Lensvik: 4 – 15
Rindal – Lensvik: 8 – 13

Jentene heva seg godt i den andre kampen og gjorde en mye bedre figur.

18. januar 2015

J12 Rindal IL - Hitra

Det ble tap for jenter 12 i dagens hjemmekamp mot Hitra, stillingen ble 10-13 til Hitra.

3. januar 2015

J12: Surnadal - Rindal IL 11 - 10 og 14 - 3

J12 spilte to kamper mot Surnadal i dag. Til pause i den første kampen hadde Rindalsjentene full kontroll, og ledet med hele 5 mål. Stillingen var 4 - 9. Etter pausen hadde Surnadalsjentene tatt seg sammen og utlignet med 9 - 9 når det var igjen 10 minutter av kampen. Ragnhild Evjen tok Rindal til ledelsen igjen, 4 minutter til slutt. 2 minutter til slutt utlignet Anna Vattøy Solli, etterfult av seiermålet!

Trollheimsporten har denne artikkelen om handballdagen i Surnadal.

13. desember 2014
Handball nov

J12: Orkanger - Rindal IL 21-9

J12 tapte mot et godt Orkangerlag, 21-9. Mye bra spill i angrep, og god innsats av alle. Med litt mere forsvarstrening så blir dette riktig så bra!

11. november 2014 Les mer...

J12: Hitra - Rindal IL 11-6

J12 har spilt bortekamp mot Hitra i dag. Det endte med tap 11-6, etter en relativt jevn kamp. Det sprakk litt på slutten, for stillingen var 7-6 noen få minutter før slutt. Bra laginnsats, med framgang i forsvarsspillet fra forrige kamp, 5 forskjellige målscorere, og halvparten av målene fra kant og strek.

26. oktober 2014

J12: Rindal IL - Orkanger 4-11

J12 tapte 4-11 mot Orkanger i dag. Til pause sto det 0-6 på tavla. Jentene var positive og spilte som lag,der alle bidro til en morsom kamp. Dette lover godt !