Stor innsats av J13 i dag. Seier over Frøya og KUN ettmålstap for Frøya2.

Min Hjertesak

Gro Anita Midtlyng skriver: Engasjerte medarbeidere i Veidekke kunne i januar søke Veidekke om støtte for noe de brenner for. Som trener for J13 sendte jeg inn en søknad. Her fortalte jeg om laget vårt og hva vi holder på med og hvor engasjert og trivelige disse jentene er.

10. mars 2015 Les mer...

J13 - Hitra

J13 møtte to lag fra Hitra i dag, 4 poeng og full uttelling. Bra i forsvar og litt å gå på i angrep.

8. mars 2015

J13 Rindal IL - Kyrksæterøra

J13 vant i dag 9-6 mot Kyrksæterøra. En litt rar kamp, vi holder humøret og vinner faktisk på det.

8. februar 2015
Handballdag J13

J14: Meldal - Rindal IL

Tap 11-7 mot Meldal i dag. J13 jobba godt i forsvar mot et lag som vanligvis skåre my mål!! Vi har litt å gå på foran mål, men innsatsen var god, så vi er hodt fornøyd med kampen.
Bilde: Trollheimsporten

17. januar 2015 Les mer...

Treningstider jenter 13

Mandager 19.00 – 20.30 og torsdager 16.00 – 17.30

Ressurstreningen for alle våre avdelinger er onsdager 19.00 – 20.00 i Rindalshuset.

Rindal IL - Orkanger/orkdal: 15-14
J13 hadde stordag på hjemmebane i dag og slo to lag fra Orkanger/Orkdal!! Trekk som var innøvd i jula ble brukt! Helt suverent!!

3. januar 2015
J13

J3: Hovin/Trønder-Lyn - Rindal IL: 10 - 13

J13 dro i eland seier over Hovin/Trønder-Lyn i dag, 13-10!

14. desember 2014

J13 Rindal IL - Melhus/Gimse 2

Melhus/Gimse var hakket bedre enn Rindal i dag. resultatet ble 9 - 20. Rindl ga til tider besøket go motstand, med vå må være litt mer kreativ foran mål.

7. desember 2014

J13: Rindal IL - Skaun 2 5-10

Så kom nedtur'n, tap 5-10 for Skaun 2. Håper på bedre tider når vi møter Skaun på hjemmebane!

3. november 2014

Mange kamper for J13

Helga startet med to kamper på Frøya på lørdag. I første kamp møtte vi Frøyas førstelag. Etter 3 min lå vi under 3-0. Etter dette satte vi forsvaret, gikk til pause med 3-2  Etter pausen fortsatte vi kjempegodt og sluttresultatet ble seier 5-6  Kjempemessig!
Dagens andre kamp mot Frøya 2 - her ble det mer mål begge veier, lå under 14-10 til pause! 2. omgang ble uavgjort. Sluttresultat 22-18 til Frøya 2. Kjempebra innsats i hele dag!! Av 10 utespillere er 8 på skåringslista. Det er vi meget fornøyd med!

26. oktober 2014 Les mer...

J 13 i Orklahallen

J13 har spilt 2 kamper i Orklahallen i dag. Første mot Orkanger/Orkdal der vi tapte 20-11 mot et lag som egentlig ikke var så mye bedre. Mot Orkanger/Orkdal 2 lå vi under store deler av kampen,  men vi sleit oss til ettmålsseier!! Og vi er storfornøyd med innsatsen!! Neste helg blir det øytur.