J 14: Seier mot KIL/Hemne

Jenter 14

19. juni 2013: Rindal – KIL/Hemne 4-1
Vårens siste seriekamp ble spilt i kveld på Rinvollen mot KIL/Hemne.

Kampen startet med et voldsomt overtak fra oss der vi spilt oss frem til den ene store sjansen etter den andre. Mål ble det allerede i det 5. minutt da Eline headet inn vårt første og eneste mål i 1. omgang etter at Mali hadde kommet seg fri på høyrekanten og fikk lagt inn foran mål. I første halvdel av omgangen kom vi oss fri fra høyre kanten mange ganger og skapte mange veldig store mål sjanser uten at vi var dyktige nok i avslutningen. Utover i omgangen kom KIL/Hemne mere med i kampen og utlignet i det 20. minuttet slik at pauseresultatet ble 1-1.

Etter pause gjør vi noen grep i laget og flytter Oddrun opp på sentral midtbane og Gine opp på spiss. Dette fører til at Gine kommer seg igjennom og scorer 3 mål, ekte «hatrick» i 2. omgang. Sluttresultatet blir 4-1 og vi tar vår 8. seier i vårsesongen. J

Vi blir dermed på en 2. plass i vårsesongen, kun slått av Orkla på målforskjell.  Dermed er det Orkla som får mulighet til å spille kvalifiseringskamper om opprykk til 1. divisjon.