God treningskamp

A-laget startet i dag opp igjen etter ferien med treningskamp borte mot Bøfjord/Bæverfjord. Sist lagene møttes før sesongstart, vant B/B 10-0. Det var en kamp med fire omganger, der vi spilte med a og b-laget vårt i annenhver omgang.
I dag gikk det heldigvis langt bedre, og Rindal kunne gå til pause med ledelse 1-0 etter en perle av et langskudd fra Robert Jonli etter bare 12 minutter.

Også andre omgang ble jevnspilt, men det var hjemmelaget som reduserte allerede etter 3 minutter, og ti minutter før full tid fikk hjemmelaget vinnermålet, og resultatet ble dermed 2-1.

Til tross for tap var dette en godt gjennomført kamp av oss. Vi prøvde ut en ny formasjon i dag, med vellykket resultat. Spesielt i første omgang spiller vi meget god fotball, og forsvaret har full kontroll på hjemmelaget. Alt i alt en kamp vi skal være godt fornøyd med, og vi kan nå se fram mot seriestart som er neste lørdag. Da er det Rennebu som gjester Skogsletta.