Bak fra venstre Gjermund Løfald, Jo Trønsdal Bævre, Svein Erik Glåmen, Aksel Eide, Håkon Strupstad Mikkelsen, Simon Kattem Landsem, Benjamin Kjølberg. Framom fra venstre Einar Bolme, Isak Haltli, Bendik Talgø, Vegard Rokkones, Erik Sande, Steffen Jacobsen og Lars Espen Mogset.

Tabell G16

Under les mer finner du tabell for G16.
Les mer...

Sliteseier over Orkdal

Søndag møtte vi Orkdal på Skogsletta og med seier kunne vi ta ledelsen i serien.
Vi startet kampen bra og hadde flere gode sjanser men ballen ville ikke i mål. I stedet kontrer Orkdal i det 28. min og skårer. Men vi går rett i angrep med Gjermund som dribler ned til linja og legger inn til en umarkert Steffen som setter inn utligninga, og nå skjer det mye for på de 3 neste minutta skårer Orkdal 2 mål og vi ligger under 1-3. Vi gir ikke opp og blir belønnet med mål like før pause og det er Bendik som skårer.
27. september 2009 Les mer...

G16 med tre storseiere!

Guttelage har nå spilt tre kamper siden siste oppdatering og vunnet alle tre.
Den første gjekk imot Meldal 2 på Skogsletta den 28/8.
Der styrte vi kampen fra start til slutt og vant fullt fortjent 8-1.
21. september 2009 Les mer...

Fra storseier til stortap

Guttelaget var lørdag formiddag i Trondheim hvor Heimdal 2 var motstander.
16. august 2009 Les mer...

Storseier i høstdebuten

Så var høstsesongen i gang for G16-laget. Onsdag møtte vi Trond 2 til kamp på Skogsletta.
Vi tok tak i kampen fra start og allerede etter 2 minutter skårer vi vårt første mål. Det er det Aksel som header inn etter innlegg fra Olav. Bare 4 minutter senere ligger neste ball i mål etter ett meget godt langskudd av Bendik. Vi fortsetter å presse Trond 2 over på defensiven og etter 12 minutter skårer Svein Erik etter en retur fra keeper på ett frispark fra Bendik. 2 minutter senere er det Jo som presenterer skuddfoten og dermed står det 4-0.
14. august 2009 Les mer...

Vant mot tabellnabo Byneset

Lørdag var det duket for et tett og spennende oppgjør på Rinnvollen når Rindal og Byneset møttes.
Før kampen sto begge lagene med 12 poeng, og begge har tidligere i år kun tapt mot serieleder Hitra.
6. juni 2009 Les mer...
g1603062009005

Total overkjøring!

Guttelaget møtte i kveld Tiller 2 i et meget surt vær på Rinnvollen.
3. juni 2009 Les mer...
g1611052009001

Storspilte mot Orkdal 2

Mandag møtte G16-laget Orkdal 2 på Rinnvollen.
13. mai 2009 Les mer...

Seier og tap for guttelaget.

Så var fotballsesongen i gang for guttelaget. Vi har spilt 2 kamper og det har blitt en seier og ett tap.