Sliteseier over Orkdal

Søndag møtte vi Orkdal på Skogsletta og med seier kunne vi ta ledelsen i serien.
Vi startet kampen bra og hadde flere gode sjanser men ballen ville ikke i mål. I stedet kontrer Orkdal i det 28. min og skårer. Men vi går rett i angrep med Gjermund som dribler ned til linja og legger inn til en umarkert Steffen som setter inn utligninga, og nå skjer det mye for på de 3 neste minutta skårer Orkdal 2 mål og vi ligger under 1-3. Vi gir ikke opp og blir belønnet med mål like før pause og det er Bendik som skårer.
Dermed går Orkdal til pause med en 2-3 ledelse, litt urettferdig etter spill og sjanser.

Vi bestemmer oss i pausen at vi skal komme oss tettere opp i motstanderen og fortsette å kjempe om hver eneste ball. 2-omgangen blir en tett og jamn omgang hvor begge lag jobber hardt med ett lite overtak til Rindal og 5 minutt før slutt blir Jo spilt igjennom og alene med keeper setter han ballen i mål og utligner til 3-3.

Bare 2 minutter senere er det Steffen som er alene med keeper og skårer sikkert og i det siste spilleminutt er det Jo som sikrer seieren med ett vakkert skudd. Dermed vinner vi 5-3 i en jamn og tett kamp og er dermed serieledere før siste kamp som går neste helg borte mot Frøya.
Kjempeinnsats av alle guttene i dag, en skikkelig lagseier!

0-1 28min
1-1 29min Steffen
1-2 30min
1-3 32min
2-3 40min Bendik
3-3 75min Jo
4-3 77min Steffen
5-3 79min Jo

De som var med: Vegard Rokkones, Lars Trønsdal Lund, Isak Haltli, Svein Erik Glåmen, Simon Kattem Landsem, Brage Storholt, Bendik Talgø, Aksel Eide, Jo Trønsdal Bævre, Olav Nergård Tørset, Gjermund Løfald, Lars Espen Mogset, Einar Bolme, Benjamin Kjølberg, Steffen Jacobsen