Endelig seier!

Sokna var motstander i bunnoppgjøret på Skogsletta lørdag. Rindal FK ville mest og var et lite hakk bedre enn gjestene helt fra starten. Og etter 25 minutter kunne Anders Møkkelgård heade inn 1-0 for hjemmelaget på corner. Dette sto seg også til pause.

17 minutter er spilt av andre omgang når Sokna får frispark på midtbanen. Den settes direkte i mål. Noe som egentlig ikke skal være mulig! Etter 39 minutter blir Bjarte Rindal revet ned inne i feltet på corner, og Rindal tildeles straffespark. Den setter Birger Løfaldli sikkert i mål til 2-1. Dermed kom det endelig en etterlengtet seier.

Vegard Karlstrøm ble kåret til dagens Rindal-spiller av publikum. Også resten av laget skal ha skryt for innsatsen i dag. Det er tydelig at det er vi som vil mest i denne kampen, og det betaler seg. En fullt fortjent seier i dag, og 3 viktige poeng i kampen om fornyet kontrakt i 4. divisjon.