Elendig kamp mot Kolstad 2

Rindal FK tok i mot Kolstad 2 på Rinnvollen mandag kveld. Dette var en kamp hjemmelaget på forhånd regnet med å vinne, men sånn gikk det slett ikke.
Som i nesten hver kamp hittil i år, lar vi gjestene gå opp i en tidlig ledelse. Denne gangen etter at det var spilt 50 sekunder av kampen. Kolstad klart best før pause og kunne gå til pause med 3-0

Gjestene fortsatte etter pause, og økte til 5-0 etter vel 21 minutter. Tre minutter senere var det endelig Rindal sin tur til å score. Vegard Karlstrøm satte ballen i mål, etter fint forarbeid av Åsmund Myklegard.

Kolstad økte til 1-6, før Vegard Karlstrøm var frampå med sin andre scoring for dagen 37 minutter ut i omgangen.

Dette var nok en av våre absolutt dårligste kamper i år, og en kamp vi skal glemme raskest mulig. Vi får bruke ferien på å komme opp på nivået vi hadde i Frøya-kampen. Neste kamp er ikke før 11. august, så vi har god tid.

Publikum kåret Sivert Steigedal til Rindals beste i dag!

I tillegg fikk både Yngve og Robert sitt tredje gule kort for sesongen og må stå over første kamp etter ferien.