Bortetap mot Sokna

A-laget var lørdag på Hovsmoen hvor hjemmelaget Sokna ventet til dyst.
Vi startet kampen dårlig med lite aggressivitet og dårlig pasningskvalitet og lar Sokna styre kampen uten at de produserer noen store sjanser før de får en soleklar straffe, etter at Bjarte feller en Sokna-spiller. Den skårer de på og da har det vel gått ca 20 minutter.
Etter skåringa jobber vi oss mer inn i kampen og skaper noen halvsjanser. Rundt halvtimen kontrer hjemmelaget og Anders er uheldig og bommer på gjennomspillet. Bjarte klarer nesten å løpe han opp igjen, men kolliderer med en utrusende Bjørnar og Sokna skårer i åpent mål.

Etter dette tar vi over og bør skåre når vi kontrer på høyresida med gjennomspill til Ronny som kommer seg ned til dørlinja og legger tilbake til Morten J som skyter over fra ca 16 meter. Men Sokna går til pause med 2-0.

I pausen bestemmer vi oss for å brette opp ermene å jobbe hardt for å ta igjen Sokna. Vi starte 2. omgangen friskt og presser Sokna over på defensiven og skaper flere sjanser. Fra blant andre Ronny E, Anders og Robert men ballen vil ikke i mål. I stedet skårer Sokna på sin andre sjanse i omgangen når et frispark får gå gjennom hele feltet til en Sokna-spiller som får stå helt umarkert på bakre og putter enkelt. Da var det vel gått ca 25 minutter.
Vi gir ikke opp og fortsetter å presse og skaper en mulighet med Jo Bjørnar, men skuddet går over fra ca 16 meter. 5 minutter før slutt får Sokna frispark fra ca 20 meter som de skårer på og da er kampen kjørt.

4-0 blir sluttresultatet men det gir ikke riktig bilde av kampen hvor vi skaper 6-7 sjanser men ikke skårer og Sokna skaper 6-7 sjanser og skårer på 4 av dem. Uttellinga på sjansene i en jamn kamp var forskjellen i dag.

Laget:
Bjørnar - Morten J, Anders, Bjarte, Ronny M - Vidar, Lars Ole, Robert, Vegard -Alf Ole, Ronny E. Benyttede reserver: Jo Bjørnar, Fredric, Brynjar, Åsmund.
Gule kort: Fredric og Jo Bjørnar.

Neste kamp for a-laget er søndag 10. juni. Da er det klart for et durabelig lokaloppgjør når Meldal gjester Rinnvollen. Begge lagene ligger med 7 poeng etter de første 5 kampene. Her bør alle rindalinger kjenne sin besøkelsestid!!