Bøfjord/Bæverfjord ble for sterke

Herrelaget spilte sin andre treningskamp på kunstgraset i Surnadal lørdag, mot Bøfjord/Bæverfjord. Laget spiller i år i 5. divisjon, men med de forsterkningene de har fått i vinter, vil vi bli overrasket om de ikke blir å finne i 4. divisjon fra neste år.
Bøfjord/Bæverfjord hadde allerede fra start et lite overtak, og gikk opp i ledelsen vel 20 minutter ut i kampen, på corner. Ti minutter senere var det Rindal som hadde corner, men i stedet for mål fikk vi kontring i mot og dermed 2-0 til Bøfjord/Bæverfjord.
Rindal hadde også sine sjanser til å redusere, men Bøfjord/Bæverfjord kunne gå til pause med en fortjent ledelse.

I andre omgang fungerte det noe bedre for Rindal, og omgangen var forholdsvis jevnspilt. Det var likevel Bøfjord/Bæverfjord som kunne fastsette sluttresultatet til 3-0 like før slutt.
Vi spiller til tider bra, men skaper fortsatt ikke så alt for mye framover.

Egentlig en helt grei kamp av Rindal, mot et godt teknisk lag, som nok vil dominere i 5. divisjon. Rindal fikk til mye godt spill også i dag. Og når man tenker på at det manglet minst 8 spillere som er aktuelle på 1. laget som av forskjellige grunner ikke var med i dag, så ser det ikke så verst ut.