Bare uavgjort mot Lensvik/Glimt

Herrer senior 6. div

A-laget tok lørdag i mot Lensvik/Glimt til kamp på Rinnvollen. Kampen begynte ganske jevnt, og det ble tidlig klart at gjestene hadde en rask spiss som utfordret forsvaret vårt og kom til noen farlige sjanser. Etter 10 minutter får gjestene corner, og påfølgende straffespark etter en dytt i feltet. Dermed står det 1-0 til Lensvik/Glimt allerede etter 11 minutters spill.

Lagbilde 25.05.2013
Debutant Ola Holte Helgetun. Foto: Trollheimsporten.no

Utover i omgangen tar Rindal mer og mer over og skaper flere store sjanser. Spesielt på et uttall cornere har vi mulighet til å score. Men dette er dagen da ballen slett ikke vil mellom stengene, og vi går til pause med 0-1.

I andre omgang er det nesten bare ett lag på banen. Vi presser Lensvik/Glimt tilbake og skaper sjanse på sjanse, men det ender som regel med corner. Selv med et stort trykk mot gjestenes mål, tar det 27 minutter før vi finner nettmaskene. Det er Brage som får ballen ute på 25 meter og legger et strøkent innlegg på panneluggen til Morten Møller, som sikkert header inn reduseringa!

Også resten av omgangen foregår stort sett på gjestenes banehalvdel, men dessverre blir det ikke flere mål i denne kampen. Vi hadde absolutt fortjent alle poengene i denne kampen, men da må ballen i mål!! Dette var i alle fall en opptur fra kampen mot Orkanger og Orkla 3 spillemessig. Vi må også nevne Anders Grytbakk i målet, som har tre klasseredninger når Lensvik/Glimt er alene igjennom.

I tillegg har vi en debutant i dag, Ola Holte Helgetun, som signerte for Rindal IL tidligere denne uken. Velkommen i klubben!