Fotballtriksing

Merkeprøver

Mellom øktene på Småtrolluka vil det være muligheter til å ta Fotballforbundets ferdighetsmerker på Trollbanen. Detter er standard Småtrolluke-aktivitet og starter klokken 13:00 mandag, tirsdag og onsdag. For å få merkene er det forskjellige krav, og man kan få rødmerket, blåmerket, bronsemerket, sølvmerket eller gullmerket avhengig av prestasjonen av deltakeren.

4. juli 2011 Les mer...
IMG_3513

Den 27. Småtrolluka i gang!

Mandag morgen ble Småtrolluka sparket i gang i noe grått vær, men med lovnader om at været kommer til å bli bedre utover uka! Nesten 300 deltagere fordelt på 12 fotballgrupper samt den nye skigruppa er klare til en hektisk uke med mange aktiviteter og å treffe nye og gamle kjente! Småtrollukas nettsider vil være oppdaterte med bilder og tekst fra det som skjer under Småtrolluka, så det er bare å følge med! Trollheimsporten har også hyppige oppdateringer på nettsidene sine fra Småtrolluka.

 

4. juli 2011 Les mer...
ny Småtrolluka logo_150x121

Skistjerner til Småtrolluka

Fra vår hovedsponsor Rindal Sparebank og Terra har vi i dag fått bekreftet at Eldar Rønning kommer til Småtrolluka tirsdag 5. juli. Han er på det norske allround landslaget for menn. Som de fleste husker så deltok han under Ski-VM i Oslo i vinter.

 

16. juni 2011 Les mer...
ny Småtrolluka logo_150x121

Juni 2011

Småtrolluka Nyhetsbrev 1

12. juni 2011 Les mer...

Derfor blir det ikke drama i år!

Det har kommet en del reaksjoner på at dramagruppa er erstattet med ei skigruppe under årets Småtrolluke.

 

Vi har stor forståelse for at enkelte er skuffet og mener at det er feil å slutte med drama under Småtrolluka.
Dramagruppa har gjort en flott innsats og levert mange gode prestasjoner fra scena og også aktivisert mange unger som ikke ønsker å delta i fotball.
18. mars 2011 Les mer...
logo6

NYHET! Sommerskiskole

Nytt i år under Småtrolluka er at vi vil invitere til sommerskiskole for aldersgruppa 11-16 år.

15. februar 2011 Les mer...