Stian Bolme

5-5 mot Orkla 2

Gutter 14 år

Lørdag tok G14 i mot Orkla 2 på Skogsletta. Gjestene begynte best, og hadde det meste av spillet de første minuttene. Likevel var det Rindal som gikk opp i ledelsen allerede i det 5. spilleminuttet. Det er Stian Bolme som får ballen ute på venstresiden, og fra skrått hold like utenfor straffe-feltet skyter han ballen over keeper og i mål. Vakkert!

Og etter 16 minutters spill er Rindal frampå igjen og øker til 2-0. Nok en gang er det Stian Bolme som setter ballen i nettet, etter at keeper måtte gi en retur. I det 27. spilleminutt vinner Stian ballen på midtbanen, løper fra alle og alene med keeper gjør han ingen feil. Dermed ekte hattrick og 3-0 til Rindal. Hjemmelaget var virkelig effektive i denne omgangen, og etter halvtimen spilt får Rindal corner. Denne slås inn i feltet og etter veldig mye fram og tilbake får til slutt Lars Sande pirket ballen i mål til 4-0, som også blir pauseresultatet.

En litt merkelig omgang der gjestene fra Orkla har det meste av banespillet og sjansene de første 25 minuttene, mens Rindal er effektive og scorer på de sjansene som byr seg.

I andre omgang blir det derimot tøffere for Rindal, og allerede i det 3. spilleminutt kontrer Orkla inn 4-1. Og bare 7 minutter senere står det 4-2, etter et skudd fra rundt 18 meter. Ett minutt etterpå kommer en nesten identisk situasjon, når nok ett skudd fra omtrent 20 meter havner i nettet. Dermed 4-3 og det ser skummelt ut. Og 15 minutter ut i omgangen er den trygge 4-0-ledelsen til pause spist opp når gjestene kontrer inn 4-4. Kontringa kommer etter en stor sjanse til Rindal, der vi er alene med keeper.

Men Rindal kjemper videre, og i det 22. minutt er det et gjennomspill som ender i samspark mellom Orkla-keeperen og Rindals angripere. Ballen blir med forbi keeper og Daniel Hagen Eide kan sette ballen i det tomme målet, til 5-4. Det blir noen spennende sluttminutter, men dessverre for hjemmelaget, klarer Orkla nok en gang å utligne. Nok en gang er det en Orkla-spiller som får vent opp på 20 meter og skutt i mål, til 5-5.

Kampen ender dermed med poengdeling. En virkelig spennende kamp, der Rindal kjemper godt gjennom hele kampen. Meget effektive før pause, og kanskje noe passive på et par av måla etter pause. Men en absolutt godt gjennomført kamp!