3-1 over KIL/Hemne 2

Herrelaget hadde i dag besøk av KIL/Hemne 2 på Rinnvollen.
Hjemmelaget åpnet kampen best, og allerede kvarteret ut i omgangen satte Stig Fiske Strand ballen i mål til 1-0 for Rindal FK.
KIL/Hemne fikk en redusering etter 35 minutter, og 1-1 sto seg til pause.
Start-ellveren: Lars Ole Heggem (kaptein), Nils Heggem, Vidar Grøset, Bjarte Rindal, Robert Jonli, Vegard Karlstrøm, Ronny Møkkelgård, Anders Møkkelgård, Ronny Eide, Stig Fiske Strand og Morten Jonli.
Målscorer og dagens spiller; Stig Fiske Strand
Anders nær ved å heade inn mål for Rindal på denne corneren.
Bjarte som vanlig solid i forsvaret
Morten og Ronny med full kontroll
Nils Heggem opp og bokser
Ingebrigt med knalltakling
... og et "ønskebilde" fra venstrekanten til slutt...
Rindal brukte ganske nøyaktig 45 sekunder av andre omgang på å gå opp i ledelsen igjen. Målscorer var Vidar Grøset. Halvtimen ut i omgangen punkterte Alf Ole Elshaug kampen med 3-1.

En sterk seier i dag, med godt spill og topp innsats. Gøyttj å sjå på!
Og med dagens seier klatret Rindal opp på 3. plass på tabellen, etter at to serierunder er ferdigspilt.

Publikum kåret dagens spiller, og det gikk til Stig Fiske Strand. Stig som forøvrig spilte sin første seriekamp for Rindal i dag! Vel fortjent, selv om hele laget gjorde en kjempeinnsats i dag.