KM Skaun(13.3.2021)

I dag deltok 4 av våre løpere i KM langdistanse i Sparebank 1 cupen i Skaun. Ingen KM medaljer denne gang, men mye positivt å ta med seg likevel.
Verdt denne gang å trekke frem Håvard med ett av sine aller beste klassisk løp 😊. Håvard ble nr. 5 av 13 startende, 1:42 bak vinnertiden. Håvard gikk 15 km.
Erik også veldig godt fornøyd med å bli 8 av 19 startene, 1:32 bak vinnertiden. Erik gikk 20 km.
Mali var den i dag som ikke traff riktig med dagsformen og fikk det litt tungt underveis. Mali fikk likevel en fin plassering og ble nr. 4 av 9 startende, 1:59 bak vinnertiden. Mali gikk 10 km.
I «kohort1» tidligere på dagen gikk Sebastian Børset inn til en 9. plass i G14.
Komplette resultater i linken.
15. mars 2021

Resultater fra helga(5. og 6.3.2021)

159177759_4116745805023266_5374148680011350457_o.jpgAller mest gledelig er det å ha Gjermund Løfald tilbake på skirenn igjen etter to måneder ute med en kropp som ikke har fungert. Resultatlister fra hans 3 løp under Norgescuphelga på Gålå her: https://www.langrenn.com/resultater-norgescup-gaylay-2021...
Juniorene Mali, Håvard og Erik gikk Strindheimsprinten fredag kveld og Strindheimrennet lørdag. Begge renn var utsatt fra januar og gikk i Granåsen i ufyselige og ujevne forhold. Vi gratulerer spesielt Mali med en sterk og overlegen seier i K18 på lørdagens 5 km klassisk! 👏👏
11. mars 2021

Skirenn IL Leik (27.2.2021)

LEIK1.jpgEndelig skirenn igjen, arrangert etter god smittevernprotokoll av IL Leik. Rennet gikk ved Langbakken på Hølonda, utfartssted for løypa til Elgshøgda. Mali med 2. plass i K18, Håvard på 9. plass (M18) og ekstra gledelig med Erik tilbake i slag med en 8. plass i M19/20. 👏

Uglarennet og testrenn Heimdal Vgs

Søndag 24. januar fikk Byåsen IL avviklet Uglarennet på Nilsbyen i Trondheim. Rennet ble arrangert bare for fastboende i Trondheim, og våre 3 juniorer som bor og går på skole ved Heimdal Vgs fikk med det lov til å gå rennet. Gode plasseringer på Mali og Håvard i et renn med vanskelige smøreforhod, med henholdsvis 3. i K18 og 7. plass i M18. Erik måtte dessverre bryte. Resultatliste fra Uglarennet.

Uglarennet skulle egentlig inngå i en helg som "mini-tour" med 3 renn for juniorene. Sprint fredag ble avlyst og Strindheimrennet lørdag flyttet i håp om å arrangere senere i år, mens Uglarennet altså ble arrangert for løpere i Trondheim kommune. Heimdal Vgs valgte da å arrangere lignende testløp for sine elever på disse dagene, der Erik og Håvard deltok på sprint fredag 24. januar, Mali og Håvard på fristilrenn lørdag 25. januar. Merk at alle resultater fra testløpene angir løpere fra 4 aldersnivå (17-20) på samme liste:

Fredag 24. januar: Sprint prolog. Det ble kjørt 4 heat uten resultatliste etter dette.

Lørdag 25. januar: 5 km fristil jenter. Nilsbyen.

Lørdag 25. januar: 10 km fristil gutter. Nilsbyen.

Andre testløp Heimdal Vgs:

Fredag 5. februar: 8 km klassisk testløp jenter. Mali på 5. plass totalt, nest beste i K18.

Fredag 12. februar arrangerte Heimdal Vgs 2-manns sprintstafett i NM-løypa i Granåsen, med prolog først. Bare prologen hadde tidtaking. Beste og dårligste tid fra prolog gikk på samme lag i stafetten. Mali med beste prologtid og Erik på 10.

Prolog sprintstafett jenter. Stafett med 3 etapper hver etter dette.

Prolog sprintstafett gutter. Stafett med 4 etapper hver etter dette.

28. januar 2021

Norcescup Lygna - 8. - 10. januar

Gjermund 2.jpgPå Lynga ble det arrangert Norgescuphelg for senior med deltagelse fra alle de beste i helga. Gjermund Løfald gikk inn til 54. plass på fredagens klassiske sprintprolog, ca. 5 sek. fra en kvartfinaleplass, og til 68. plass på 30 km fellesstart søndag.

11. januar 2021
Klæbo2020

Kalvå og Klæbo vant i Helgetunmarka

Rindalsrennet 2020

Rindalsrennet 2020 vel i havn. Under fine forhold i Helgetunmarka ble Johannes Høsflot Klæbo klar vinner i herreklassen, mens Anne Kjersti Kalvå var beste kvinne, 18 sek foran Marte Skaanes. Vi takker alle de nesten 200 løperne med sine foresatte for deltakelsen og for positiv opptreden mht. både smittevernregler og litt komplisert arenalogistikk. Det ble større deltagelse enn vi forventet, men heldigvis klarte vi å holde oss innenfor 2 kohorter.

Samtidig vil vi rette en stor takk til komitemedlemmene som stiller opp år etter år og muliggjør dette, og ikke minst til positive grunneiere med Lars Helgetun i spissen for tilrettelegging og at vi får "herje" og lage løyper i området.
28. desember 2020 Les mer...

Våre juniorer på renn i Budal

mali.jpgEndelig skirenn igjen for juniorene våre. 🕺🙏 Størenrennet ble arrangert i Budalen, og de vartet opp med fine løyper i en snøfattig tid. Stor deltagelse, og rennet ble delt i tre kohorter, der første start var kl. 10 og siste start kl. 18:30! Resultater på våre tre: Mali på 5. plass i K17, Håvard nr. 6 i M18 og Erik nr. 23 i M19/20. Resultater.

17. desember 2020

Norgescuphelg på Natrudstilen

Gjermund.jpgNorgescuphelg på Natrudstilen ved Lillehammer i helga, denne gangen også med de fleste av de beste norske løperne på start. Vår egen Gjermund gikk alle tre løp, med 69. plass på sprint, 78. plass på 15 km klassisk og 67. plass og «TV-tid» på dagens 15 km fristil.

7. desember 2020

Gjermund Løfald på Beitostølen

127124450_3822055297825653_8727572967455075578_o.jpgSesongåpning på Beitostølen denne helga, og vår Gjermund Løfald var en av de 90 beste herreløperne i Norge som var seedet (deltagerbegrensning pga. Korona) til å få gå alle renn. Gjermund endte på 38. plass på fredagens sprint, under 2 sek. å gå videre fra prolog. Et godt løp også på lørdagens klassiske 15 km med 45. plass, mens det ble litt tyngre på søndagens 15 km fristil, med 82. plass. Resultater fra alle renn.