Startfeltet

Morten Svinsås i Sørprennet

Morten Svinsås var i dag på Søvasskjølen og gikk Sørprennet, et 19 km langt turrenn. Morten ble nr 2 i klassen 31-15 år. Morten var godt fornøyd med dette, i og med at det har blitt lite trening denne vinteren.
BIlde: Startfelte (Orkdal IL)

Resultatlister og mange bilder her.

3. april 2016 Les mer...
Jo i Bruksvallarna

Flott 20. plass for Jo!

Norgescupfinale for juniorene på Beitostølen i dag, og det ble en flott 20. plass for Jo i M19/20!

Resultater

12890967_1125275154170361_5590603452542898824_o

Rindal IL i NM!!

Sterke løp av våre gutter under NM-femmila på Beito i dag. Lars satt veldig lenge i lederstolen og det ble 17., 25. og 48. plass på hhv. Hallvard, Lars og Gjermund!

2. april 2016 Les mer...
Gine M.K.

Nordmarkløpet 2016

Det var meldt dårlig vær, og det ble dårlig vær. Likevel var det ca. 70 løpere som fullførte årets Nordmarkløp.

I herreklassen ble det favorittseier til vår egen Hallvard Løfald, mens Ingrid Haugland vant knepent foran Ragnhild Eide i kvinneklassen. (Begge disse to har mødre fra Rindal).

Bilde: Start konkurranseklasse (fra Trollheimsporten)

20. mars 2016 Les mer...

Sprintstafett

Rindals-Trollstafetten - Offisiell resultatliste KM Teamsprint 2016

Fint vær og føre, tette dueller og bra deltakelse med 69 lag.

Offisiell resultatlist PDF
Resultatliste Emit-format

Bildet: Byåsen IL ved Julie Myhre (gull på stafetten i juniorVM i fjor) og Anne Marte Brenden vant juniorklassen for kvinner.

16. mars 2016 Les mer...
Vinner%2BRindølrennet_690x403

Jo Inge Sandvik vant det 36. Rindølrennet

Rindølrennet 2016

Været var ikke helt på arrangørens side når det 36. Rindølrennet ble gjennomført søndag. Det var likevel mange som hadde en fin skitur i Furuhaugmarka i flotte skiløyper.

Totalt 116 deltakere gikk årets renn, deriblant 21 i konkurranseklassen. Også i år var det klasser for både klassisk og fristil.
Raskest av alle var Jo Inge Sandvik (Svorkmo/NOI) foran Lars Bakken Røen (Rindal IL) og Eystein Relling (Byneset).
Klassiskklassen ble vunnet av Svein Svanem (Tingvoll IL) foran Bård Nonstad (Rindal IL) og Iver Grytting (Harpefoss IL)
Eneste kvinnelige løper i år var Ingvild Øverås fra Melhus IL.

Bilde hentet fra Trollheimsporten: I midten vinneren av årets Rindølrenn, fristilkonkurransen, Jo Inge Sandvik. Til venstre nr 3 Eystein Relling. Til høyre nr 2 Lars Bakken Røen.

13. mars 2016 Les mer...
Knyken

Tour de Knyken

Særdeles flott med Tour de Knyken i dag, og våre yngres løpere viste stor skiglede og satte positivt preg på arrangementet i finværet.

12. mars 2016 Les mer...

Skandinavisk Cup og Junior-NM

Våre juniorer og seniorer har fredag og lørdag vært i aksjon under Skandinavisk Cup i Otepää og Junior-NM på Vang/Gåsbu.

Av resultater nevner vi spesielt Gjermunds meget sterke 16. plass i sprint fredag og 29. plass på 10 km klassisk i dag!

12794409_1102321783132365_4750478577804323070_n

Rindal Sparebank Ski-cup renn 5

Rindalsmesterskap 2016

Rindal IL arrangerte i dag Rindalsmesterskap i langrenn med 40 deltakere. Rindalsmesterskapet ble i år avholdt i crossløype med innlagte kuler, hopp, slalåm og orgeltramp.

10. mars 2016 Les mer...
G13-14 lag 2: Mali, Jøran og Edvin

Bratsbergstafetten

3 Rindalslag gjorde onsdag en god innsats på Bratsbergstafetten, som var KM for klassene over 13 år.

4. mars 2016 Les mer...
Nordmarkerunden

Nordmarksrunden

Tre av klubbens løpere deltok under årets Nordmarksrunde som Surnadal IL arrangerte søndag 28. februar. Rennet gikk over to runder på Nordmarka Stadion og distansen var på 30 km.

NM: Rindal IL fikk medhold i anken!

Rindal IL anka tidsstraffa de fikk i NM-stafetten. I dag skriver NRK at at lagene som anket fikk medhold. Rindal IL fikk dermed tilbake 11. plassen i stafetten!

4. februar 2016 Les mer...

Midt-Norsk Mesterskap søndag

Spesielt Mali presterte godt da våre sju 13- og 14-åringer gikk en meget hard to-kilometer i Midt-Norsk Mesterskap.
Resultater søndag

31. januar 2016 Les mer...

Kjempeinnsats av Rindal IL i NM-stafetten - men fikk tidsstraff av juryen

Rindal IL sine menn gjorde en veldig god NM-stafett og endte til slutt på 11. plass, 14 plasseringer bedre enn i fjor. Men juryen ville det annerleden, og Rindal fikk som ett av hele 16 lag tidsstraff på 3 minutter på grunn av skøytetak på klassisketappen. Rindal endte da på 26. plass i de offisielle resultatlistene.