Toppidrettsveja Jo og Even

Toppidrettsveka 2013

Torsdag 8.august - lørdag 10.august ble Toppidrettsveka arrangert, og Rindal IL hadde med en deltaker; Jo Svinsås i juniorklassen. Jo deltok både torsdag, fredag og lørdag, og lørdag kom han helt til finalen i 200 meter sprint i Kristiansund der han møtte Even Northug.

11. august 2013 Les mer...

Marit Bjørgen-rennet

I dag gikk Marit-Bjørgenrennet, som var utsatt siden i januar. Rindal IL hadde med 4 deltakere i dagens renn.

14. april 2013 Les mer...
Fjelltopploppet 13

Fjälltopphelgen i Ramundberget

Jo Svinsås og Aksel Norli gjorde det veldig bra under Lilla Fjälltopploppet i Ramundberget lørdag, og kom på henholdsvis 3. og 5.plass. Hallvard Løfald deltok i Stora Fjälltopploppet, og gikk inn til en flott 9.plass. Søndag var Jo med på KnallCrossen, og endte på en sterk 8 plass i den store 15-16-årsklassen.

Morten Svinsås[1]

Morten vinner av Nerskogrennet 2013

I dag gikk Morten Svinsås det 26 km lange Nerskogrennet, som i år ble arrangert for 52. gang. Start er ved Grøtsetra, og løypa går i vakkert fjellterreng over Resset ned i Gjevillvassdalen videre opp forbi Kvalsjordsetra, inn Svadalen ned til Langtjønna, videre fremover til Skarbakkan over høgste Skaret, videre langs Skarvatnet og til mål ved Grøtsetra. Det var fine kalde vinterlige forhold, til tross for at kalenderen viser april. Morten tok totalseieren i dagens renn og tok dermed første napp i nyoppsatt vandrepokal.

Resultater Nerskogrennet

7. april 2013
011

Norgescupfinale jr på Budor

I dag gikk det siste rennet i Norgescupen, og det var duathlon på programmet. De 50 beste løperne gjennom sesongen i hver klasse fikk delta, og vi hadde med en løper; Vebjørn Trønsdal Bævre stilte i 17-årsklassen. Løperne gikk først 5 km klassisk, før det var skibytte og de avsluttet med 5 km fristil. Vebjørn avsluttet skisesongen med en flott 21.plass,og legger nå skiene på hylla for denne sesongen og tar fram fotballskoene.

Komplette resultater

Vebjørn

Vebjørn nr.13 i NM del 2

I dag ble det gått klassisksprint under NM Del 2 på Budor. Vebjørn Trønsdal Bævre i M17 var vår eneste deltaker, og han gjorde det veldig bra; en 13.-plass ble fasiten, etter å ha blitt nr. 3 i sin kvartfinale - veldig nærme en semifinaleplass. Gratulerer!

Hallvard Løfald gikk 50 km i seniorklassen, men ble diskvalifisert.

Offisiell resultatliste

6. april 2013

Sammenlagtliste for ST-cupen 2013

Sammenlagtliste etter at ST-cupen er ferdig finner du HER

2. april 2013

Flyktningerennet

Årets Flyktningerenn var tilbake i sin faste trase etter en nedkortet løype i fjor. Føret var gnistrende hele veien fra Nordli til Gäddede. Rindal Ils Morten Svinsås ble nr 24 i H21, 12.41 min bak vinner John Kristian Dahl fra Strindheim. Full resultatliste kommer under les mer.

24. mars 2013 Les mer...
falgg 2

Avslutning av årets ST-Cup

Rindal IL hadde med seg 6 løpere under ST Cup-avslutninga på Røros. Dette markerte slutten på en lang og innholdsrik sesong for mange av løperne. Flere av løperene kan vise til gode prestasjoner og plasseringer. For 14-åringene Gine, Ann Marie og Torstein gikk løpet over 2x2 km med skibytte, mens Jo og Aksel gikk 2x3,5 km. Lars Bakken Røen gikk 2x 7,5 km med skibytte. Aksel Norli gjorde det best av våre med en 4.-plass i G16. Gratulerer!

Nå oppdatert med flere bilder!

23. mars 2013 Les mer...
Rindalsmesterskap

Stor deltakelse i Rindalsmesterskapet

Rindal IL arrangerte torsdag kveld Rindalsmesterskap i langrenn på Skogsletta. Løpet gikk i klassisk stil. Hele 76 løpere stilte til start. Se bilder og resultatlista nedenfor.

21. mars 2013 Les mer...

Avslutningsrenn i ST-cupen på Røros 23.mars

Neste helg går det siste rennet i ST-cupen 2013, og da er det Røros IL som inviterer til duathlon. Mange løpere fra Rindal IL stiller da til start.

Her ligger en oversikt over ST-cupen sammenlagt etter 5 av 6 løp: RESULTATER

17. mars 2013
G10 Håvard og Even

Tour de Knyken 2013

11 løpere fra Rindal IL stilte til start i Tour de Knyken i dag. Det ble først gått klassisk prolog, og deretter fellesstart med avslutning opp deler av alpinbakken.

16. mars 2013 Les mer...
Birken Gunvor

Gunvor nr. 3 i Birkebeinerrennet

Gunvor Landsem gikk i dag inn til en flott 3.plass i sin klasse K40-49 i det 54 km lange skirennet som går fra Rena til Lillehammer. Hun ble nummer 19 totalt av 2.613 fullførte kvinner!

Hanne i Malvikrennet

Hanne Fugelsøy deltok i Malvikrennet på Jervskogen i går, og gikk inn til en flott 5. plass i klasse J11. Rennet gikk i fristil.

Resultatliste

11. mars 2013 Les mer...
hallvard

Hallvard Løfald suveren vinner av første Rindølrenn i fristil

Rindølrennet 2013

Rindal IL arrangerte søndag Rindølrennet på Skogsletta i strålende solskinn på knallfint føre. Til sammen 146 løpere deltok. 20 av dem gikk i konkurranseklassen, og der var arrangørklubbens Hallvard Løfald suveren og vant på tida 1:21:59. Nå med flere bilder!